Saray medyasına vapur şoku
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Perşembe, Haziran 6 2019
Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) hükümetinin kurduğu medya havuzunun amiral gemisi A Haber televizyonu vapurda, “İmamoğlu'na mazbatayı ver!” sloganları ile protesto edildi.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) tarafından kurulan medya havuzunun amiral gemisi A Haber televizyonu, İstanbul’da Adalar vapurunda çekim yaptığı sırada yolcuların ilginç protestosu ile karşılaştı.
A Haber muhabirinin kamera karşısına geçtiği anlarda yolcular, “İmamoğlu'na mazbatayı ver!” sloganları attı. Yolcuların protestosu devam edince A Haber çekime ara vermek mecburiyetinde kaldı.
AKP VE MHP'NİN İSTEĞİ DOĞRULTUSUNDA KARAR VERDİ
31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile İyi Parti'nin ortak adayı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilmişti.
Ancak Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) ile müttefiği Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) kendi adayları Binali Yıldırım'ın kaybettiği seçimi Yüksek Seçim Kurulu'na taşıdı.
YSK, 6 Mayıs'ta İmamoğlu'nun mazbatasını geri aldı ve seçimin 23 Haziran'da yeniden yapılmasına karar verdi. YSK, 250 sayfalık kararında iptali meşru kılacak tek bir gerekçe sunamadı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, Saran’ın değil, Fenerbahçe’nin gücüdür”2.'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'3.Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeyecek!4.Lütfi Arıboğan ve İlhan Helvacı adli kontrolle serbest bırakıldı5.MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinler' çıkışı siyasiler için de bir anlam taşıyor mu?
6.Can Holding soruşturmasında yeni gelişme!7.OYAK'ta neler oluyor? Üyeler deprem yardımları tutarsız olunca hesap sordu!8.Barış Terkoğlu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı9.Zelenskiy: ABD ile anlaştığımız konular var!10.Kıyamet için gemi inşa ettiren sahte peygambere büyük öfke: Gemiyi ateşe verdiler

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER

AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, ...

'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'

Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeye...

Lütfi Arıboğan ve İlhan Helvacı adli kontrolle ser...

MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinle...


