A Milli Takım yoğun güvenlik önlemleri altında Antalya'ya geldi


Türkiye A Milli Futbol Takımı, İsveç'le yapacağı özel maç için Antalya'ya geldi. Takımı karşılama bölgesine taraftarlar yaklaştırılmazken yoğun güvenlik önlemleri alınması dikkat çekti.

A Milli Futbol Takımı'nın 24 Mart'ta Antalya Arena'da İsveç ile oynayacağı hazırlık maçı ve 29 Mart'ta Avusturya ile deplasmanda oynacağı maçın hazırlıkları için Antalya'ya geldi. Antalya Havalimanı VIP salonundan çıkan kırmızı beyazlı oyuncuları az sayıda taraftarlar karşıladı.

Milli takım gelmeden Antalya Emniyet Müdürlüğü'nün yoğun güvenlik önlemi alması dikkat çekti. 100 kadar farklı birimlerde polisin görev yaptığı milli takım karşılama töreninde basın mensupları için de özel alan belirlendi. Kafile çıkışı öncesi A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ilk olarak çıkış yaptı ve kendisini bekleyen Vip minibüse bindi. Son günlerde yaşanan olaylarla ilgili açıklama isteyen basın mensuplarına ise 'Daha sonra açıklama yapacağım' şeklinde cevap verdi.

Futbolcular ise yoğun güvenlik önlemleri altında alandan çıkarak takım otobüsüne bindi. Barcelona'da forma giyen milli oyuncu Arda Turan ve bazı futbolcular kendilerini bekleyen az sayıdaki taraftarlara fotograf çektirdi. Daha sonra oyuncular ve teknik heyet polis ordusu eşliğinde kalacağı Belek'teki otele hareket etti.

A Milli Futbol Takımı, ilk çalışmasını bugün saat 19.00'da Antalya'da konaklayacağı Regnum Carya Golf&Spa Resort'un antrenman sahasında basına kapalı olarak gerçekleştirecek.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetimindeki A Milli Takım aday kadrosunda şu isimler yer alıyor:
Volkan Babacan, Harun Tekin, Muammer Zülfikar Yıldırım, Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Hakan Kadir Balta, Ahmet Yılmaz Çalık, Çağlar Söyüncü, Mehmet Topal, Caner Erkin, İsmail Köybaşı, Kerim Frei, Volkan Şen, Alper Potuk, Arda Turan, Hakan Çalhanoğlu, Nuri Şahin, Selçuk İnan, Oğuzhan Özyakup, Ozan Tufan, Olcay Şahan, Yasin Öztekin, Yunus Mallı, Cenk Tosun, Onur Recep Kıvrak, Serdar Aziz, Burak Yılmaz.
CİHAN
<< Önceki Haber A Milli Takım yoğun güvenlik önlemleri altında Antalya'ya... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER