ABD Başkanı Biden'dan yeni aşı açıklaması
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Pazartesi, Mart 29 2021
ABD Başkanı Joe Biden, 19 Nisan'a kadar ülkedeki yetişkinlerin yüzde 90'ının, 1 Mayıs'a kadar da geri kalanının Koronavirüs (Covid-19) aşı programına dahil edileceğini duyurdu.
ABD Başkanı Joe Biden, ülkedeki yetişkinlerin yüzde 90'ının 19 Nisan'a, kalan yüzde 10'unun ise en geç 1 Mayıs'a kadar yeni tip Koronavirüs (Covid-19) aşı programına dahil edileceğini duyurdu.
Beyaz Saray'da açıklamalarda bulunan Biden, aşı çalışmalarındaki ilerlemeye rağmen önlerinde uzun bir yol olduğunu vurgulayarak, "Covid-19'a karşı savaşımız bitmekten çok uzak. Durum, ölümcül derecede ciddi." ifadelerini kullandı.
Biden, nisanda marttan daha çok aşı yapmayı planladıklarını belirterek, aşı stoku artırma çalışmalarına hız verdiklerini aktardı.
Maske uyarısı
Eyaletlerin maske takma zorunluluğu konusunda ciddi davranması gerektiğinin altını çizen Biden, halka da "Lütfen maskelerinizi indirmeyin." çağrısında bulundu.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.İran'da devam eden protestolarda can kayıpları yaşandı2.İsrail 37 yardım kuruluşunun Gazze'ye erişimini yasakladı3.Artvin’de çığdan ölenlerin sayısı 2'ye yükseldi 1 kayıp aranıyor4.Bilal Erdoğan hakkında şaşırtan kulis! Meğer 'eşkal'i benzediği için...5.50 bin kişiye daha af geliyor: Kimler yararlanacak?
6.Trump'tan İran'a müdahale sinyali7.İhraç edildikten sonra kemoterapi ilaçları ödenmeyen KHK’lı memur vefat etti8.Almanya'ya giren sığınmacı sayısında büyük düşüş! Tedbirlerin daha da artırılması tartışılıyor9.Vatandaşa yeni yılda şok: Borcu olan devlet hastanesine gidemeyecek!10.Eski Yarbay’dan ‘Roboski’ iddiası: 'Soruşturma dosyasından Hulusi Akar’ın ismini ben çıkarttım’

NUMAN YILMAZ YİĞİT

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER







