ABD: ‘Maduro ve eşi New York’ta yargılanacak’

Bondi, “Maduro; narko-terörizm komplosu, kokain ithalatı komplosu, makinalı tüfek ve yıkıcı cihaz sahipliği ile bu silahları ABD’ye karşı kullanma komplosu suçlarından itham edildi. Yakında Amerikan topraklarında, Amerikan mahkemelerinde Amerikan adaletinin tam gazabıyla yüzleşecekler” dedi.
Bondi, paylaşımında Başkan Trump’a teşekkür etti, “Amerikan halkı adına hesap sorma cesareti gösterdiği için Sayın Başkan’a teşekkür ederim. Bu iki uluslararası narko-trafikçiyi yakalayan cesur askerlerimize de büyük teşekkürler.” ifadelerini kullandı.
Operasyonun detayları açıklanmadı ancak Bondi, Maduro çiftinin ABD’ye getirildiğini ima etti. Venezuela hükümeti iddiaları “yalan” diye reddetti. Devlet Başkan Yardımcısı Delcy Rodriguez, Maduro ve Flores’in “Hayatta olduklarına dair kanıt” talep etti.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar

ORHAN KESKİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

TÜRKMEN TERZİ

ABDULLAH AYMAZ

Adalet Bakanı'nın tapu kayıtlarını sorgulayan müdü...

Muhittin Böcek birşeye mi zorlanıyor? Akın Gürlek,...

Yatırım altın ve konuttan, faiz ve borsaya kayıyor

Dogalgaz ve Elektiriğe Nisan ayında zam yolda mı?

ABD paraşütçü birliklerin Ortadoğu'ya doğru yola ç...






