ABD, Türkiye dahil 13 ülkeden birçok şirketi kara listeye aldı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Çarşamba, Kasım 13 2019
ABD Hazine Bakanlığı, ulusal güvenliği tehdit oluşturdukları gerekçesiyle aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 13 ülkeden 22 şirkete karşı yaptırım kararı aldı.
ABD Hazine Bakanlığı Sanayi ve Güvenlik Bürosu'ndan yapılan açıklamada, "Bu 22 şirketin ABD’nin ulusal güvenlik ve dış politika çıkarlarına aykırı hareket ettiği tespit etti" ifadeleri yer aldı.
Listede Türkiye, Fransa, İngiltere, İran, Ürdün, Lübnan, Umman, Pakistan, Suudi Arabistan, Senegal, Suriye, BAE ve Bahreyn’den şirketler yer alıyor.
Daha önce kara listeye alınan Pakistan, Singapur ve BAE’den olmak üzere 3 şirket de listeden kaldırıldı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Şamil Tayyar'dan bomba iddia: 'Ela Rümeysa Cebeci itirafçı oldu arşivini getirecek!'2.Ekol TV neden yayınlarını durdurdu!3.Bu fotoğraftan bir kişi daha eksildi: Gazeteci Emrullah Erdinç'e gözaltı4.BM koruması altındaki eğitimci Güngör'ün Türkiye'ye iade tehlikesi sürüyor!5.Amsterdam Oost Belediyesinden Birlikte Yaşama Kültürüne Güçlü Bir Katkı
6.Karadağ kısa süre önce yaşanan krizden sonra vize kararını verdi!7.Suriye’de Hakan Fidan’a Soğuk Duş8.15 Temmuz sonrası iktidarın çöktüğü giyim devi Aydınlı Grup satıldı: İşte yeni sahibi...9.MEB yine yapacağını yaptı: Yıllardır sürüyordu kaldırdı!10.Otobüs umre için Arabistan'da bulunan Türk kafilesinin içine daldı: Ölü ve yaralılar var!

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK
ÇOK OKUNAN HABERLER

Şamil Tayyar'dan bomba iddia: 'Ela Rümeysa Cebeci ...

Ekol TV neden yayınlarını durdurdu!

Bu fotoğraftan bir kişi daha eksildi: Gazeteci Emr...

BM koruması altındaki eğitimci Güngör'ün Türkiye'y...

Amsterdam Oost Belediyesinden Birlikte Yaşama Kült...


