ABD'de Covid-19'dan ölenlerin sayısı 625 bini geçti
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cuma, Ağustos 20 2021
ABD'de korona virüsü sebebiyle ölenlerin sayısı, son 24 saatte 895 artarak 625 bin 186'ya yükseldi.Korona virüsü (Covid-19) salgınında en çok vaka tespit edilen ve en çok ölüm yaşanan ülke olan ABD'de, virüs bulaşanların sayısı 37 milyon 297 bini geçti.
Johns Hopkins Üniversitesi'nin verilerine göre, virüs nedeniyle ölenlerin sayısı ise son 24 saatte 895 artarak 625 bin 186'ya çıktı.California eyaleti, 4 milyon 188 bini aşkın vakayla ülkede ilk sırada yer alırken, bu eyaleti 3 milyon 419 bini aşkın vakayla Texas ve 2 milyon 920 binden fazla vakayla Florida izledi.
Virüse bağlı ölü sayısında California 64 bin 920 ile ilk sırada yer aldı. Bu sayı, Texas'ta 54 bin 863, New York'ta 53 bin 959 olarak kayıtlara geçti.
YETİŞKİN NÜFUSUN YÜZDE 72'Sİ EN AZ BİR DOZ AŞI OLDU
ABD'de aşılama istatistiklerini takip eden Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi (CDC) verilerine göre, yetişkin nüfusun yüzde 72'sine en az bir doz Covid-19 aşısı uygulandı.
199 milyon 887 binden fazla kişiye ilk doz, 169 milyon 592 binin üzerinde kişiye ise ikinci doz aşı yapıldı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Türkiye'de para transferinde ‘açıklama’ zorunluluğu başladı!2.İran'da devam eden protestolarda can kayıpları yaşandı3.Bulgaristan 1 Ocak itibariyle Euro’ya geçti4.İsrail 37 yardım kuruluşunun Gazze'ye erişimini yasakladı5.DEM Parti'nin 'Öcalan'a özgürlük' mitingi ertelendi!
6.İsviçre şokta! Yılbaşı eğlencesinde çıkan yangında 40 kişi öldü7.Yalova’daki IŞİD saldırısı sonrası yakalanan 25 şüpheli adliyeye sevk edildi8.Artvin’de çığdan ölenlerin sayısı 2'ye yükseldi 1 kayıp aranıyor9.Dehşete düşüren iddia: İstanbul'da iki aylık bebek aç bırakılarak öldürüldü10.Dev kamu kurumunu iflasa sürükleyen yöneticiler maaşlarını katlamış

NUMAN YILMAZ YİĞİT

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Türkiye'de para transferinde ‘açıklama’ zorunluluğ...

İran'da devam eden protestolarda can kayıpları yaş...

Bulgaristan 1 Ocak itibariyle Euro’ya geçti

İsrail 37 yardım kuruluşunun Gazze'ye erişimini ya...

DEM Parti'nin 'Öcalan'a özgürlük' mitingi ertelend...


