Geçim sıkıntısı çeken bir üniversite öğrencisi daha intihar etti!
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Salı, Şubat 18 2020
İstanbul Üniversitesi son sınıf öğrencisi Hakan Taşdemir’in de geçim sıkıntısı sebebiyle intihar ettiği öğrenildi.
Türkiye’yi yasa boğan İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü üçüncü sınıf öğrencisi Sibel Ünli’nin parasızlık ve imkânsızlıklardan dolayı intihar etmesi yürekleri dağlamıştı.
Yine aynı üniversitenin İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü 4'üncü sınıf öğrencisi Hakan Taşdemir’in geçim sıkıntıları nedeniyle intihar ederek yaşamına son verdiği ifade edildi.
Taşdemir’in geçim sıkıntısı çektiği, bir süredir iş aradığı belirtildi. Fikir Kulüpleri Federasyonu İstanbul Üniversitesi Temsilciliği, öğrenci arkadaşlarının ölüm haberini Twitter hesabından açıkladı.
Fikir Kulüpleri Federasyonu’nun açıklamasında şu ifadeler kullanıldı: “AKP’nin uyguladığı neoliberal politikaların yarattığı yoksulluk ve geleceksizlik bir sıra arkadaşımızı daha aramızdan aldı. İstanbul Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü 4.Sınıf öğrencisi Hakan Taşdemir, intihar ederek yaşamına son verdi. #HakanTaşdemir ”

Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vize uygulamasını kaldırıyor2.Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik krize direnemedi3.Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netleşti! İşte o anlar!4.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkacak mı?5.Gözaltına alınmaktan kurtulamadı: Özel laboratuvara test yaptırmıştı!
6.Kara para soruşturması saraya uzandı: Erdoğan'ın danışmanı şüpheli olarak...7.TBB Başkanı Sağkan'dan Sadettin Saran tepkisi: 'Hukuka aykırı'8.11. Yargı paketi tamam 50 Bin Mahkuma af geliyor: Siyasiler hariç9.Adli Tıp sonuçları pozitif çıkan Sadettin Saran özel bir laboratuvara test verdi!10.Bahçeli'nin düşen uçakla ilgili şüphesi ne? 'Böyle bir dönemde düşündürücü...'

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vi...

Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik kriz...

Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netl...

AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkacak mı?

Gözaltına alınmaktan kurtulamadı: Özel laboratuvar...


