ABD'de silahlı çatışma
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Pazartesi, Kasım 23 2015
Paylaş
X Post
ABD'nin Louisiana eyaletine bağlı New Orleans kentindeki bir parkta, kalabalık bir ekiple müzik klibi çekilirken, iki grup arasında silahlı çatışma yaşandı. İlk belirlemelere göre; en az 16 kişi yaralandı.

Polis yetkilileri, olayın, New Orleans'in Ninth Ward semtindeki Bunny Friend adlı parkta yaklaşık 500 kişilik bir grubun müzik klibi çektiği sırada yaşandığını açıkladı.
Saldırının nedeni ya da kimler tarafından gerçekleştirildiği henüz bilinmiyor. CNN'nin haberine göre; tanıklar, polise verdikleri ifadede, iki grubun da çatışmanın ardından parktan yürüyerek ayrıldığını söylediler.
Acil servis ekibi, 10 yaralıyı hastaneye kaldırırken, diğer altı yaralı da başka araçlarla hastanelere götürüldü.Yetkililer, şüphelileri belirlemek için çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceliyor.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.'Fon Soruşturmasını Kurcalamayın' Mesajı Eşine Soruşturma Açılarak mı Verildi?2.Fatma Betül Sayan Kaya Hariç Herkes Orda! SPK Suç Duyurusu Neyi Amaçlıyor?3.Baltıklar'da Sabotaj Alarmı: Estonya Dron Fabrikası Saldırısında Rusya’yı Suçladı!4.Fon Soruşturmasında Hukuki Adım: Fatma Betül Sayan Kaya ve Eşinin Mal Varlıklarına Dondurma Talebi!5."3 Bin 300 Daire Yaptık Ama Bu Kazancı Görmedik": İmamoğlu Savunmasında Fon Vurgununu Eleştirdi
6.MHP Lideri Bahçeli İlk Kez Konuştu: "Küçük Yatırımcı Korunmalı, Siyasette Arınma Sağlanmalı"7.Zincirle bağlanan eller!8.Borsada Rekor Manipülasyon Skandalı: Cengiz Avcı Hakkında Kırmızı Alarm!9.Fon Skandalında Dubai İzi: Melis Sütşurup Sandal Hakkında Kırmızı Alarm!10.Ahmet Şık 6 Soru Sormuştu! Adalet Bakanı Akın Gürlek’ten 'Kira ve Daire' İddialarına Dava: "Lojmanda Oturuyoruz"

NUMAN YILMAZ YİĞİT

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ORHAN KESKİN

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

'Fon Soruşturmasını Kurcalamayın' Mesajı Eşine Sor...

Fatma Betül Sayan Kaya Hariç Herkes Orda! SPK Suç ...

Baltıklar'da Sabotaj Alarmı: Estonya Dron Fabrikas...

Fon Soruşturmasında Hukuki Adım: Fatma Betül Sayan...

"3 Bin 300 Daire Yaptık Ama Bu Kazancı Görmedik": ...







