Abdullah Avcı: Duran toptan attığımız golle oyun elimize geçti


Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, duran topla attıkları golle oyunu ele geçirdiklerini söyledi.

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 14. haftasında Medipol Başakşehir, Gençlerbirliği'ni 2 - 0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, açıklamalarda bulundu.

Duran toptan attıkları golle oyun ele geçirdiklerini belirten Avcı, "Gençlerbirliği takımı puan olarak hak etmediği bir yerde. Zor bir müsabaka bizi bekliyordu. Oyunun başında net bir pozisyon yakaladık. Duran toptan attığımız golle oyun elimize geçti. Oyun iştahımız oyunun genelinde devam etti. İkinci yarı oyun dengeli gitmeye başladık. Attığımız golle oyun elimize geçti. Ondan sonra pozisyon vermedik. İkinci golden sonra oyun kontrolü elimizdeydi." diye konuştu.

'BEKİR FENERBAHÇE'YE KARŞI OYNAMAK İSTERDİ'

Oyunun son bölümünde su şişesini yere atmasıyla ilgili de açıklamada bulunan Avcı, "89. dakikada elimdeki şu şişesini yere attım. Hocanın verdiği bir kararla ilgili değildi. Bekir'in 3 sarı kartı vardı. Sabah konuşmuştuk. 4. sarı kartı son dakikada görmesi, haftaya da Fenerbahçe maçı vardı. Orada oynamak isterdi. Ona üzüldüğümden dolayıdır. Hocalarımız zor durumda kalmasın. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Rakibimize de başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.
CİHAN
<< Önceki Haber Abdullah Avcı: Duran toptan attığımız golle oyun elimize... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER