Abdullah Avcı: Fazla bir şey kaybetmedik, çok bir şey de kazanmadık


TRABZON (CİHAN)- İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Trabzonspor yenilgisinden sonra yaptığı basın açıklamasında, fazla bir şey kaybetmediklerini, çok bir şey de kazanmadıklarını söyledi.

Maçın değerlendirmesini yapan Abdullah Avcı, "Takım savunmasını çok sağlıklı yapan bir takım olarak çok doğru giriş yapamadık, çok basit hatalar yaptık. Trabzonspor'un duran toplarda çok etkili olduğunu biliyorduk. Mehmet Ekici gibi duran toplarda çok etkili bir ayağın olduğunu biliyorduk. Bunun için korner yaptırmamak, az yaptırmak, kenarlardan faul yaptırmamak gibi durumları konuşmamıza rağmen oyunun hemen başında bu tip pozisyonlarla karşılaştık. Oyuna böyle takımlarla geriden başlayıp her seferinde yakalamak çok kolay olmuyor." dedi.

İlk yarıya göre ikinci yarı daha dengeli bir oyun oynandığına değinen Avcı, şunları söyledi: "Attığımıza benzer bir gol yedik. Kendi takımım adına söyleyecek olursam, takım savunmasını iyi yapan bir takımken bugün için dalgalı bir pozisyon çizdi. Bunları çizersek buralarda olamayız. Bunları hep doğru uygulayan bir takımdı. Bir şey mi kaybettik, fazla bir şey kaybetmedik, çok bir şey de kazanmadık. Bugün itibariyle Avrupa Kupası yarışı içerisinde önemli rakiplerimizden birisine puan kaybettik, bizim altımızdayken önümüze geçtiler. Bu yarışın en sonuna kadar keyifli bir biçimde devam edeceğini düşünüyorum. Rakibimizi tebrik ediyor ve hafta içerisinde karşılaşacakları Napoli maçında da başarılar diliyorum."
CİHAN
<< Önceki Haber Abdullah Avcı: Fazla bir şey kaybetmedik, çok bir şey... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER