Abdullah Gül yeni parti için harekete geçti
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Salı, Ekim 22 2019
11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün de bazı isimlerle özel olarak temas sağladığı öne sürüldü.
Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AKP) istifa eden ve parti kurma hazırlıklarını sürdüren eski bakan Ali Babacan’ın kuracağı yeni partide yer almaları için 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün de bazı isimlerle özel olarak temas sağladığı öne sürüldü.
AKP hükümetlerinde bakanlık yapan Beşir Atalay, Sadullah Ergin ve Nihat Ergün’ün Ali Babacan’ın oluşumunda yer alacağı artık kesinleşirken, Gül’ün de hem AKP’de aktif siyaset yaptığı dönemden hem de Cumhurbaşkanlığı döneminden kendisine yakınlığı bulunan bazı eski bakanlarla temas halinde olduğu öğrenildi.
ERKAN MUMCU'YA VİZE ÇIKMADI, NİMET ÇUBUKÇU İLE GÖRÜŞÜLÜYOR
Yeniçağ'ın Babacan’a yakın bir kaynaktan aktardığı habere göre, AKP iktidarının ilk Milli Eğitim Bakanı olan Erkan Mumcu’ya teklif götürülmesine izin vermeyen Gül’ün AKP iktidarında Milli Eğitim Bakanlığı yapan bir başka isim olan Nimet Baş ile (Çubukçu) temas halinde olduğu belirtildi.
Gül’ün temasta olduğu bir diğer ismin ise, Nimet Baş gibi AKP’nin kadın siyasetçilerden olan ve eski Devlet Bakanı Aliye İslam Kavafoğlu olduğu öğrenildi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Meriç'te Erdoğan'la aynı safta yer tutan Özgür Özel'e tepkiler büyüyor2.17-25 Aralık'ın yıl dönümünde AKP'li vekilin saati dikkat çekti: İşte o saat!3.AİHM kararlarına rağmen hukuksuz operasyonlar sürüyor: 1601 kişi daha tutuklandı4.Aile birleşimi vizesinde Türkler Almanya'da ilk sırada5.Moskova bambalı saldırıyla sarsıldı: Rus general hayatını kaybetti

KADİR GÜRCAN

ABDULLAH AYMAZ

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK
ÇOK OKUNAN HABERLER

Meriç'te Erdoğan'la aynı safta yer tutan Özgür Öze...

17-25 Aralık'ın yıl dönümünde AKP'li vekilin saati...

AİHM kararlarına rağmen hukuksuz operasyonlar sürü...

Aile birleşimi vizesinde Türkler Almanya'da ilk sı...

Moskova bambalı saldırıyla sarsıldı: Rus general h...


