Abdurrahim Albayrak o hareketi hakkında konuştu

Galatasaray antrenmanına gelen şehit savcı Mehmet Selim Kiraz'ın oğlu Muhammet'i, Sneijder ve Melo'ya tanıtırken yaptığı hareketler nedeniyle büyük tepki gören Abdurrahim Albayrak, konu ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Abdurrahim Albayrak o hareketi hakkında konuştu

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, sarı kırmızılı takımın dünkü antrenmanında çekilen ve gündeme bomba gibi düşen görüntüler hakkında konuştu.
31 Mart'ta Çağlayan Adliyesi'nde teröristler tarafından şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın oğlu Muhammet'i, Sneijder ve Melo'ya tanıtırken yaptığı el hareketleri nedeniyle ağır eleştirilen alan Albayrak, GS TV'ye yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"AMACIMIZ MUHAMMET'E DESTEK VERMEKTİ

"Dün 23 Nisan vesilesiyle Muhammet'i buraya getirmeye karar vermiştik. Amacımız ona destek vermekti. 2.5 saat içerisinden 2 saniyelik görüntü çıkartmak hiç hoş olmadı. Biz onu buraya mutlu etmek için çağırdık. Benim Sneijder'e anlatış şeklim yanlış anlaşılmış olabilir ancak ben eğer bir yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiysem tüm Türkiye'den özür diliyorum.

"BAŞKAN YARSUVAT ARADI 'BUNLARA TAKILMA' DEDİ"

Başkanım da beni aradı ve ‘Herkes mutlu, böyle bir davranışta bulunduğun için teşekkür ederim. Bunlara takılma’ dedi. Eğer ben yanlış yapmış ya da yanlış anlaşılmaya neden olduysam herkesten tüm Türkiye’den özür diliyorum. Ben duygusal bir insanım. Muhammet’i üzmeyelim, gelin Muhammet’e destek olalım. Ben Muhammet’i Galatasaray maçına da götüreceğim. Bunu Hamza Hamzaoğlu ile de konuştuk."
<< Önceki Haber Abdurrahim Albayrak o hareketi hakkında konuştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER