Acı haber alan şehit aileleri yıkıldı
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazar, Eylül 13 2015
Şırnak'ta ve Diyarbakır'da PKK'lı teröristlerin saldırılarında şehit olan polis memurları Soner Yıldırım, Şahin Altmış ve Ali Öztürk'ün ailelerine acı haber verildi.

Soner Yıldırım'ın babası oğluna istifa etmesini söylediğini oğlunun bunu kabul etmediğini söyledi. Şehit polisin arkadaşları birbirlerine sarılarak gözyaşı döktü. Üç çocuk babası şehit polis memuru Şahin Altmış'ın ise bir yıldır Şırnak'ta görevli olduğu belirlendi. Diyarbakır'da şehit olan 25 yaşındaki şehit polis memuru Ali Öztürk'ün evinden Zazaca ağıtlar yükseldi.
"İSTİFA ET DEDİM ETMEDİ"
Hürriyet'in haberine göre, Şırnak'ta uygulama yapan polis ekibine teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit edilen polis memuru Soner Yıldırım'ın babası Mahmut Yıldırım, "İstifa et dedim, etmedi, 'düşmanlarla savaşacağım' diyordu" dedi.

POLİS ARKADAŞLARI GÖZYAŞI DÖKDÜ
Ambulans şoförü olarak Trabzon Tonya'da görev yapan baba Mahmut Yıldırım, acı haberi almasının ardından Soğuksu Mahallesi'ndeki evine geldi. Yakınları tarafından karşılanan ve sinir krizi geçiren Yıldırım'ı, arkadaşları ve polis memurları sakinleştirmeye çalıştı.
Allah'tan sabır dileyen baba Yıldırım, "İstifa et dedim, etmedi, 'düşmanlarla savaşacağım' diyordu. O kadar cesaretliydi ki bu işi veren Allah" diye konuştu. Şehit polis memurunun 76 yaşındaki dedesi Ali Yıldırım ise bu yaşta böyle bir acı yaşamayı aklından bile geçirmediğini söyledi.

ANNESİ ACI HABERİ HUZUREVİNDE ALDI
Yıldırım kardeşler, görevli polisler ve sağlık görevlileri, Trabzon Huzurevi Yaşlı Bakım ve
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Nefret operasyonu: 81 kişi gözaltına alındı2.550'den fazla can kaybı, 11 bine yakın gözaltı... İran'da durum ağırlaşıyor3.Kasım Garipoğlu'nun şoförü itirafçı oldu: Elinde 25 kişilik ünlü listesi var4.Flash Haber... Cumhurbaşkanı başdanışmanı yolsuzluk iddiasıyla istifa etti5.Boydak ailesinden Elif Boydak Bozdağ da cezaevine konuldu
6.Trump’tan İran'a sert mesajlar: 'Çok güçlü seçenekler var, harekete geçmemiz gerekebilir'7.Skandal iddia: Diyanet 1400 TÜGVA üyesinin umre masraflarını ödedi8.AKP'ye katılan milletvekili bu sefer Erdoğan'ın fotoğrafına asker selamı verdi9.Bunaltıcı sıkıntılar10.Kara Kuvvetleri'nde ihale soruşturması: Askerler dahil çok sayıda kişiye gözaltı!

TÜRKMEN TERZİ

ARİF ASALIOĞLU

ABDULLAH AYMAZ

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ÇOK OKUNAN HABERLER

Nefret operasyonu: 81 kişi gözaltına alındı

550'den fazla can kaybı, 11 bine yakın gözaltı... ...

Kasım Garipoğlu'nun şoförü itirafçı oldu: Elinde 2...

Flash Haber... Cumhurbaşkanı başdanışmanı yolsuzlu...

Boydak ailesinden Elif Boydak Bozdağ da cezaevine ...


