Açtı ağzını yumdu gözünü
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cuma, Eylül 27 2019
Gazeteci Fatih Altaylı kendisinin hazırlayıp sunduğu "Teke Tek" programında Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom'un depremde sınıfta kaldığını söyledi. Altaylı cep telefonunu göstererek, "Bu telefon bize depremde lazım. Depremde bir halta yaramıyorsanız ne zaman yarayacaksınız?" ifadelerini kullandı.

SAMANYOLUHABER- İstanbul'da dün meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki depremde cep telefonları ile iletişim kurulamamıştı.
Sosyal medyada gün boyu Türk Telekom ve Turkcell'e "En fazla ihtiyaç duyduğumuz günde işe yaramayacaksanız ne işe yararsınız!" soruları yöneltildi.
DEPREMDE HEPSİ SINIFTA KALDI
Akşam saatlerinde iki şirket "herkes aynı anda yüklenince hatlar kilitlendi" gibi özrü kabahatinden büyük açıklama yaparken, gazeteci Fatih Altaylı canlı yayında açtı ağzını yumdu gözünü.
Altaylı, "Depremde bir halta yaramıyorsanız ne zaman yarayacaksınız? Çıkın bari iki satır da bir açıklama yapın." şeklinde konuştu.
Altaylı, "Şu halkın yıllardır cebindeki parasını aldınız. Halkı da adam yerine koyun. Deyin ki kardeşim 'Biz bundan bundan yapamadık. Biz bunu düzelteceğiz. Seneye düzelteceğiz' Bir şey deyin." ifadelerini kullandı.
"HEPİNİZ KARTONDAN EVLER GİBİ DEVRİLDİNİZ"
Altaylı, "Bunca insan eşine, dostuna, çoluğuna-çocuğuna ulaşamadı. Tam anlamıyla çuvalladınız, rezil oldunuz." dedi.
Altaylı Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone'un 100 milyonlarca liralık reklamlarında geçen "Teknolojide öyleyiz, teknolojide böyleyiz..." cümlelerine de atıf yaptı: "Bir halt olmadığınız ortaya çıktı. Şu kadarcık bir sallantıda hepiniz devrildiniz kartondan evler gibi."
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Milletvekili şokta: Erdoğan'ın 1994'teki mal varlığını paylaştı diye...2.Emekli Erdoğan Saray'da, emekli vatandaş otogarda!3.Adliyedeki büyük soygunda sıcak gelişme!4.Soylu'nun 'sağ kolu' da aralarında: 235 emniyet müdürü emekli edildi5.Geri dönüyor: İngiltere'den AB ayrılık sürecinde bazı başlıklarda dönüş!
6.Trump Maduro rejimini terörist ilan etti7.Testleri pozitif çıkmıştı: Ela Rumeysa Cebeci adliyede8.Flaş kulis: Yandaş medya Fidan'a kapıları kapattı; Bilal Erdoğan, Erdoğan sonrasına hazırlanıyor9.AKP iktidarı uluslararası hukuku tanımıyor: Nefret operasyonlarında 19 gözaltı kararı10.Gar katliamından 10 yıl sonra yargıdan flaş adım: O isimler artık soruşturulabilecek

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER







