Acun Ilıcalı'dan dikkat çeken açıklama! 'Ekonomi tam bir felaket'
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Salı, Mart 28 2023
İngiltere Championship takımlarından Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Türkiye'de yaşanan deprem felaketi hakkında İngiliz medyasına dikkati çeken açıklamalar yaptı. Ilıcalı, "Çok fazla insan kaybettik, bir o kadar insan zarar gördü. Evlerini kaybettiler, işlerini kaybettiler, her şeylerini kaybettiler ve ekonomi tam bir felaket" diye konuştu.
İngiltere Championship ekibi Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Kahramanmaraş merkezli deprem felaketini İngiliz basınına anlattı.
Daily Mail’e konuşan Ilıcalı, "Her dakikayı televizyon başında yaşadık. Tam bir felaketti, hepimiz ağlıyorduk, herkes ağlıyordu. Sadece daha fazla hayatın kurtarılmasını umuyor ve bekliyorduk" diye belirtti.
Türkiye'nin güneydoğusunda, Suriye sınırı yakınlarında meydana gelen 7,8 büyüklüğündeki deprem, 50.000'den fazla insanın hayatına mal oldu. Depremzedeler için Hull City’yle birlikte yardım gecesi düzenleyecek olan Ilıcalı, "Artık daha olumlu düşünme ve hayatta kalanları destekleme zamanı" dedi.

“EKONOMİ TAM BİR FELAKET”
Depremzedelerin yaşadığı zorluklara değinen Ilıcalı "O kadar çok insanı kaybettik, o kadar çok insan zarar gördü, evlerini, işlerini, her şeylerini kaybettiler ve ekonomi tam bir felaket. Bu insanlara destek olmak için yeni bir dönem başlattık. Ailemle babamı bir trafik kazasında kaybettim, bu yüzden anne babasız kalmanın ne demek olduğunu küçük yaşta biliyorum. Onları kaybettiğimde 20 yaşındaydım, bu yüzden böyle bir şey olduğunda hep onların duygularını paylaşırım çünkü o deneyimi zaten yaşadım" diye açıkladı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Türkiye'de para transferinde ‘açıklama’ zorunluluğu başladı!2.İran'da devam eden protestolarda can kayıpları yaşandı3.İsrail 37 yardım kuruluşunun Gazze'ye erişimini yasakladı4.Bulgaristan 1 Ocak itibariyle Euro’ya geçti5.DEM Parti'nin 'Öcalan'a özgürlük' mitingi ertelendi!
6.Yalova’daki IŞİD saldırısı sonrası yakalanan 25 şüpheli adliyeye sevk edildi7.Artvin’de çığdan ölenlerin sayısı 2'ye yükseldi 1 kayıp aranıyor8.Dehşete düşüren iddia: İstanbul'da iki aylık bebek aç bırakılarak öldürüldü9.Dev kamu kurumunu iflasa sürükleyen yöneticiler maaşlarını katlamış10.New York Belediye Başkanı Mamdani Kuran'a el basıp yemin ederek göreve başladı

NUMAN YILMAZ YİĞİT

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Türkiye'de para transferinde ‘açıklama’ zorunluluğ...

İran'da devam eden protestolarda can kayıpları yaş...

İsrail 37 yardım kuruluşunun Gazze'ye erişimini ya...

Bulgaristan 1 Ocak itibariyle Euro’ya geçti

DEM Parti'nin 'Öcalan'a özgürlük' mitingi ertelend...


