Adalar'ı gören 140 konutlu proje için ilk adım atıldı

Adalar'ı gören 140 konutlu proje için ilk adım atıldı

İbrahim Dumankaya Holding bünyesinde bulunan DKY İnşaat, Kartal'da 140 daireli bir proje hayata geçiriyor. DKY Sahil adlı projede dairelerin tamamı Adalar'ı görüyor. Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arsada kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek konutlar için ön talepler toplanıyor.

Sahil sitesinin yıkım töreni ile DKY Sahil için ilk adım atıldı. Törene Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz ile DKY İnşaat'ın Onursal Başkanı İbrahim Dumankaya ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya da katıldı. Ali Dumankaya, bir sene içinde Kartal'da ikinci kentsel dönüşüm projesine başladıklarını ve riskli alanları yenileyip ekonomiye sunduklarını vurguladı.

Projenin yapılacağı alan ile ilgili detayları paylaşan Dumankaya, "1987'de yapılan, Kartal sahil yolunun en eski yerlerinden biri olan 5 bloklu Atalar Sahil sitesinin kentsel dönüşüm kapsamında yıkımına başladık. 5 bin metrekare alanda çok özel bir proje inşa edeceğiz." dedi.

Tüm dairelerin Adalar'ı görecek şekilde tasarlandığını dile getiren Ali Dumankaya, projeye dair şu açıklamalarda bulundu:

"DKY Sahil projemiz konfor anlamında ilave yenilikler de getiriyor. Sektöre kattığımız 1,5 salon konseptimiz bu projemizde de yer alacak. Açılır kapanabilir balkonlarımızla müşterilerimize balkon keyfini deniz manzarasıyla yaşatacağız. Büyüklüğüne bakılmaksızın her daire için en az iki araçlık kapalı otopark ve bunun yanı sıra, depo olarak kullanılacak alanlar da tasarladık. Projede açılır kapanır çatılı yüzme havuzu, fitness ve kafeterya alanları olacak. Projede 128 ile 328 metrekare arasında değişen 22 adet 2+1,5, 110 adet 3+1,5, 8 adet 4+1,5 daire bulunacak."

DKY İnşaat Onursal Başkanı İbrahim Dumankaya ise "Amacımız İstanbul'un kentsel dönüşümde etkin rol oynamak. Binlerce dayanıklı konut yapıp maliklerine sorunsuz bir şekilde sunduk. Bundan sonrada kaliteden ödün vermeden projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'de Kartal yatırımları için DKY İnşaat'a teşekkür etti. Öz, "Dönüşme devam ediyoruz. Deprem riskinden kurtardığımız bireylerin sayısı 22 bini buldu. Kartal kentsel dönüşümde öncü ilçe olmaya devam edecek." dedi.

CİHAN
<< Önceki Haber Adalar'ı gören 140 konutlu proje için ilk adım atıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER