Adana Büyükşehir personeline başarı ve girişimcilik semineri

Adana Büyükşehir personeline başarı ve girişimcilik semineri

Adana Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı'nca düzenlenen 'Gazete Kağıdından Paraşüt Yapmak' başlıklı 'Bilgiküpü' özel seminerinde Ahmet Şerif İzgören, belediye personeliyle buluştu.

Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda gerçekleştirilen seminerin açılış konuşmasını yapan İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Güllü Bakır, "Hizmet kalitesinin yükseltilmesi ve verimliliğin artırılması için eğitimlerimiz devam edecek. Yapacağımız seminer ve eğitimlerin belediyemize yeni bir bakış açısı sağlamasını ve Adana'ya sahip olduğu değerleri koruyarak daha yukarılara taşımasını dilerim." dedi.

Daha sonra sahneye çıkan Ahmet Şerif İzgören, salonu dolduran Adana Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına 'Gazete Kağıdından Paraşüt Yapmak' konulu sunum yaptı. İzgören, seminere katılanların başarma ve girişimcilik güdülerini yükseltecek başarı hikayelerine değindi. İzgören, Türk aile yapısı ve çocuk yetiştirme şeklinin, özgüveni yüksek insanlar yaratmaya uygun olmayan şekliyle ilgili örnekler verdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Adana Büyükşehir personeline başarı ve girişimcilik... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER