Adana'da 'Amatör Spor Haftası' etkinlikleri

Adana'da 'Amatör Spor Haftası' etkinlikleri

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında 6 branşta müsabaka gerçekleştirileceğini söyledi.

Ataşbak, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilde sportif faaliyetler ile farkındalık oluşturarak insanların düzenli fiziksel aktivite alışkanlığının hedeflendiğini kaydetti.

Her yaş grubunun yanı sıra engellilerin de spor yapması için gerekli kolaylığı gösterdiklerini, tesislerin mimari durumunu engellilere yönelik düzenlediklerini ifade eden Ataşbak, "İl spor merkezlerine katılan sporcu konusunda 2 yıldır Türkiye genelinde birinci durumdayız. Amatör Spor Haftası etkinliklerini 6 branşta yapacağız. Bu müsabakada daha önce il spor merkezlerine katılan sporcuların deneyim kazanmalarını sağlayacağız." diye konuştu.

Ataşbak, Amatör Spor Haftası etkinliklerinde katılımın yüksek olması için gerekli duyuruları gerçekleştirdikleri ve tesislerin hazır olduğunu sözlerini ekledi. Bu arada, yüzme, judo, okçuluk, tenis, bisiklet ve masa tenisi müsabakaları ile etkinlikler tamamlanacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Adana'da 'Amatör Spor Haftası' etkinlikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER