Adana'da cinayet, 17 yaşındaki genç öldürüldü


Adana'da kafe işletmecisi 49 yaşındaki Vedat Yüzgeç, alacak-verecek sebebiyle tartıştığı çalışanı 17 yaşındaki Mahmut Altunsöz'ü bıçakla öldürdü.

Olay, gece yarısı merkez Çukurova ilçesi Beyazevler Mahallesi Seyhan nehri kıyısındaki tekneden yapılmış kafede yaşandı. İddialara göre, kafe sahibi Vedat Yüzgeç, yanında çalıştırdığı Mahmut Altunsöz ile para meselesinden dolayı tartıştı. Tartışma bir anda kavgaya dönüştü, bu sırada Altunsöz'ün arkadaşı 22 yaşındaki M.E. de kavgaya karıştı.

Vedat Yüzgeç, kavgada kendisini bacağından bıçaklayan Altunsöz'ü eline geçirdiği ekmek bıçağıyla göğsünden, arkadaşı M.E.'yi ise sağ dizinden bıçakladı. Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen acil yardım ekipleri, Altunsöz ile arkadaşı M.E.'yi ilk müdahalenin ardından Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'nde sevk etti.

Ağır yaralanan Mahmut Altunsöz, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Arkadaşı ise ayakta tedavi edildi. Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan kafe işletmecisi Vedat Yüzgeç'in ise sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Bu arada, hayatını kaybeden Altunsöz, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
CİHAN
<< Önceki Haber Adana'da cinayet, 17 yaşındaki genç öldürüldü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER