Adanaspor Basın Sözcüsü Uzel: Büyükşehir'den destek almadık

Adanaspor Basın Sözcüsü Uzel: Büyükşehir'den destek almadık

ADANA (CİHAN)- PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'un Basın Sözcüsü Bülent Uzel, Adana Büyükşehir Belediyesi'nin kendilerine yardım etmediği söyledi.

Adanaspor'da cumartesi günü oynanacak Bucaspor karşılaşmasının hazırlıkları yağmura rağmen devam ediyor. Antrenmanı izleyen Uzel, "Ağır hava şartlarına rağmen hazırlıklar devam ediyor. Cumartesi günü sahaya 3 puan için çıkacağız. Zor bir müsabaka bizi bekliyor." dedi.

Kamuoyunda Büyükşehir Belediyesinin Adanaspor'a yardım ettiği yönünde haberlerin doğru olmadığını belirten Uzel, şu ifadeleri kullandı: "Zaman zaman sosyal medyada Büyükşehir Belediyesi'nin Adanaspor'a destek verdiği şeklinde yazıları bizlerde görüyoruz. Bu söylemlerin hepsi asılsızdır. Bu bir tercih meselesidir. Büyükşehir Belediyesi tercih hakkını bizden yana kullanmadı. Bugüne kadar kulübümüze Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Yüregir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan kombine bilet alarak destek olmuşlardır. Onların dışında hiçbir destek görmedik. Bizlere en büyük desteği büyük Adanaspor taraftarı yapmıştır. Eğer Büyükşehir Belediyesinden destek gelseydi bizlere gerek kalmadan zaten kendileri kamuoyu ile paylaşırdı. Desteğin gizlisi saklısı olmaz. Biz sadece Seyhan Belediyesi ve Yüregir Belediyesin'den kombine bilet anlamında yardım aldık. Taraftarımız ise her zaman bizim yanımızda oldu."

CİHAN
<< Önceki Haber Adanaspor Basın Sözcüsü Uzel: Büyükşehir'den destek... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER