Adanaspor'da gözler Karşıyaka maçına çevrildi

Adanaspor'da gözler Karşıyaka maçına çevrildi

PTT 1. Lig'in 10. haftasında 30 Ekim Cuma günü sahasında Karşıyaka'yı konuk edecek olan Adanaspor, çalışmalarını Osman Yereşen Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Eyüp Arın nezaretindeki antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Isınma hareketleri ile başlayan antrenman daha sonra 5'e 2 top kapma ve pres çalışmasıyla devam etti. Şut çalışmalarıyla süren antrenman, dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla tamamlandı. Ailevi sorunları bulunan Ahmet Dereli'nin katılmadığı antrenmanda ayağında ağrı hisseden Adanaspor'un Brezilyalı defans oyuncusu Didi takımdan ayrı çalıştı.

Adanaspor'un başarılı orta saha oyuncusu Tevfik Altındağ yeni yaşını takım arkadaşlarıyla kutladı. Osman Yereşen Tesisleri'ndeki antrenman öncesi toplantı salonunda organize edilen sürpriz doğum günü kutlaması karşısında duygulanan Tevfik, pastadaki mumları üfleyerek takım arkadaşlarının tebriklerini kabul etti. Adanaspor forması giydiği için çok mutlu olduğunu ifade eden orta saha oyuncusu Tevfik, takım arkadaşlarına teşekkür etti.

Bu arada 1 Kasım genel seçimleri nedeniyle hafta içine alınan 10. hafta maçında 30 Ekim Cuma günü 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak Adanaspor - Karşıyaka karşılaşmasının biletleri de satışa çıktı.

Maç gününe kadar internet üzerinden satışı devem edecek, maç günü ise yetkili gişelerden satışa sunulacak biletlerin fiyatları ise şu şekilde;
Kale Arkası: 5 TL
Maraton: 10 TL
Kapalı Alt: 15 TL
Kapalı Üst: 20 TL.
CİHAN
<< Önceki Haber Adanaspor'da gözler Karşıyaka maçına çevrildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER