Adanaspor'da Malatya hazırlıkları devam ediyor


PTT 1. Lig'in 23. haftasında deplasmanda Alima Yeni Malatyaspor'a konuk olacak Adanaspor'da bu maçın hazırlıkları devam ediyor.

Teknik Direktör Engin İpekoğlu nezaretinde çalışmalarını sürdüren turuncu-beyazlı ekip, Osman Yereşen Tesislerinde yaptığı antrenmanda taktik ağırlık çalışarak Malatyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdü.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Antrenmanın ikinci bölümünde ise taktik ağırlıklı çift kale maç yapıldı. Teknik Direktör İpekoğlu, çift kale esnasında oyunu sık sık durdurarak, oyuncularına pozisyon esnasında yapmaları gerekenleri uygulamalı olarak gösterdi.

Adanaspor kafilesi yarın yapacağı antrenmanın ardından Adana'daki hazırlıklarını tamamlayarak cuma günü sabah saatlerinde karayolu ile karşılaşmanın oynanacağı Malatya'ya hareket edecek. Zorlu maç öncesi son çalışmasını Malatya'da yapacak olarak turuncu-beyazlılar, konaklayacağı otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

Öte yandan cumartesi günü Malatya İnönü Stadyumunda oynanacak karşılaşmada Adanaspor taraftarlarına 593 kişilik yer ayrıldığı belirtildi.

Adanaspor takım kaptanı Merthan Açıl, ligde önemli bir çıkış yakaladıklarını, bunun da takım içerisindeki arkadaşlığın sonucu olduğunu dile getirdi. Merthan Açıl, "Ligin ikinci yarısına çıkışımızı sürdürerek başlamak istiyorduk. Nitekim şuana kadar bunu başardığımızı düşünüyorum. Takım olarak önümüze hafta hafta bakan bir ekibiz. Yine öyle yapacağız ve önümüzdeki maçlara odaklanacağız. Liderlik her hangi bir rehavet yaratmıyor. Çünkü biz her maça aynı disiplin içerisinde hazırlanıyoruz. Takım içerisindeki arkadaşlık ve uyumun bu çıkışta büyük payı olduğunu düşünüyorum. Önümüzde Malatyaspor müsabakası var. Ligde hiçbir maçın favorisi olmadığı gibi bu maçında favorisi yok. Biz kendi oyunumuzu oynayıp camiamızı sevindirme adına sahaya çıkacağız." ifadelerini kullandı.
CİHAN
<< Önceki Haber Adanaspor'da Malatya hazırlıkları devam ediyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER