Adanaspor'da Samsunspor mesaisi sürüyor


PTT 1.Lig'in lideri Adanaspor yaptığı antrenmanla Samsunspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdü.

Osman Yereşen Tesisleri'nde çalışmalarına devam eden turuncu-beyazlı ekip öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla günü noktaladı.
Teknik Direktör Engin İpekoğlu yönetiminde ısınma hareketleriyle başlayan antrenman taktik çalışmasıyla devam etti. Bu bölümde Teknik Direktör Engin İpekoğlu'nun oyuncularını sık sık uyardığı gözlenirken, tecrübeli teknik patron futbolcularına uygulamalı olarak yapmaları gerekenleri gösterdi. Antrenmanın ikinci bölümünde 4 gruba ayrılan futbolcular dar alanda çift kale maç oynadı. Yaklaşık 1 saat süren antrenman kültür fizik hareketleriyle tamamlandı. Sakatlığı süren Ergin Keleş ve Sabit Hakan Yılmaz takımdan ayrı düz koşu yaptı.

ÇİFTE DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Bu arada Adanaspor'un başarılı futbolcusu Mehmet Sak ve malzeme sorumlusu Ufuk Küçük'e antrenman sonrası futbolcular doğum günü sürprizi yaptı.

Antrenmanın ardından kendileri için hazırlanan doğum günü sürprizini gören Mehmet Sak ve Ufuk Küçük mutluluklarını gizleyemezken, başarılı futbolcu Mehmet Sak'ın nişanlısı Sinem'in özel olarak hazırlattığı pasta takım arkadaşlarının ilgi odağı oldu.

Hem Mehmet Sak'a hem de uzun yıllar Adanaspor camiasında görev yapan malzeme sorumlusu Ufuk Küçük'e pastalarını Uche Kalu ikram etti. Mehmet Sak hem takım arkadaşlarına hem de nişanlısı Sinem hanıma çok teşekkür ederek, burada olmaktan dolayı mutlu olduğunu ve bu sezonun sonunda gülen tarafın kendileri olacağını söyledi.

Öte yandan Adanaspor – Adana Demirspor karşılaşması sonrası ceza alan kombine bilet sahiplerinin, Samsunspor ile oynanacak olan müsabakada ceza almamış taraftarlara bilet aktarımı yapabileceği bildirildi. Ayrıca Adanaspor-Demirspor karşılaşmasına bilet almış ancak stada giriş yapmamış taraftarların da Samsunspor maçına giriş yapabileceği aktarıldı.
CİHAN
<< Önceki Haber Adanaspor'da Samsunspor mesaisi sürüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER