Adanaspor'un yeni teknik direktörü Engin İpekoğlu, tesisleri gezdi


Adanaspor ile 2 yıllık anlaşmaya varan Teknik Direktör Engin İpekoğlu Adana'ya gelerek tesisleri gezdi.

Kulüp Basın Sözcüsü Bülent Uzel'in eşliğinde tesise giriş yapan Adanaspor'un çiçeği burnundaki teknik patronu Engin İpekoğlu, Adana'da olmaktan mutlu olduğunu ve hedefleri olan bir kulübe geldiğini belirtti. İpekoğlu, Adanaspor'u daha yukarı taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını da ifade ederek, şöyle konuştu:

"Bizden önceki teknik ekibimizle de bilgi alışverişi yapacağız. Adanaspor'u bulunduğu konumdan yukarılara nasıl taşırız onun muhasebesini yapacağız. Eyüp hocamızla oturup konuşacağız. Onun da bu bağlamda katkısı olacaktır."

Takımın mevcut oyuncu kalitesinin iyi durumda olduğunu dile getiren Engin İpekoğlu, "Hedefimiz her zaman için yukarı olacaktır. Ancak hedefi belirleyecek olan futbolculardır. Ligde yeteri kadar uzun bir süre çalıştığımı düşünüyorum. Takım savunmasının çok iyi yapılması gereken bir ligdeyiz. Bizi atağa taşıyacak mevcut oyuncu kalitesi de takımımız da var. Eksikleri belirleyip bu doğrultuda çalışmalarımızı yapacağız." diye konuştu.

Taraftarlara da mesaj yollayan İpekoğlu, "Futbol kentine geldiğimi biliyorum. Camiamızın beklentileri olduğunun da farkındayım. Taraftarlarımızın bizim arkamızda durması ayrı bir güç katacaktır. Onlardan isteğim bizim yanımızda olmalarıdır." diyerek, sözlerini tamamladı.
CİHAN
<< Önceki Haber Adanaspor'un yeni teknik direktörü Engin İpekoğlu, tesisleri... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER