Adanasporlu Didi: Takım olarak ilk yarıda başarılı olduk


PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'un sezon başında Brezilya'dan transfer ettiği defans oyuncusu Didi, Adana'ya ve takıma çabuk alıştığını ifade ederek turuncu beyazlı forma altında şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.

Başarılı oyuncu takım içerisinde güzel bir arkadaşlık olduğunu belirterek, "İlk geldiğim andan bu yana takım arkadaşlarım çok destek oldu. Burada aile ortamı vardı bende bu aile ortamına çabuk alıştım. Takım olarak başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Bana göre bunun sırrı da oyuncular arasındaki arkadaşlık. Adanaspor'da olduğum için mutluyum. Turuncu beyazlı forma ile şampiyonluklar yaşamak istiyorum." diye konuştu.

Adana kenti içinde düşüncelerini ifade eden Brezilyalı stoper Didi, Adanalılar için ise sıcak şehrin sıcak insanları şeklinde bahsetti. Didi, "Adana'nın iklimi Brezilya'ya benziyor. O yüzden alışmam zor olmadı. Kentin yemeklerine de alıştım. Güzel bir yemek kültürü var. Adana kebap çok güzel. Dışarıda ki insanlar sevecen ve samimi yaklaşıyorlar. Sıcak şehrin sıcak insanları." dedi.

Adanaspor taraftarları sosyal medya üzerinden yaptıkları anket sonucu ligin ilk yarısında en iyi performans sergileyen oyuncu seçtikleri Renan Da Silva'ya antrenman sonrası plaket verdi.

Adanaspor taraftar gruplarından Uniturbey tarafından geçtiğimiz hafta, sosyal medya üzerinden organize edilen ankette Brezilyalı futbolcu Renan Da Silva turuncu beyazlı taraftarlardan en çok oyu alarak ligin ilk yarısında en iyi performans sergileyen oyuncu seçildi.

Tesislere gelen taraftar grupları önce antrenmanı izleyip futbolculara moral vererek tezahürat yaptı. Antrenmanın tamamlanmasının ardından taraftarlar adına Batuhan Biliç ve İrem İmge tarafından Renan Da Silva'ya üzerinde '2015-2016 İlk Yarı En İyi Oyuncu Renan Foguinho 32' yazılı plaket takdim edildi. Ardından UniTurbey tarafından hazırlanan baklava futbolculara ikram edildi.

Plaketi alan Brezilyalı orta saha oyuncusu Renan Da Silva, taraftar gruplarına teşekkür etti. Daha sonra Renan'ı Teknik Direktör Engin İpekoğlu, takım kaptanı Merthan Açıl ve takım arkadaşları da tebrik etti.

ADANASPOR HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Cumartesi günü Avni Aker Stadyumu'nda Trabzonspor ile kupa mücadelesi verecek olan Adanaspor'da bu karşılaşmanın hazırlıkları da devam ediyor.

Osman Yereşen Tesislerinde günü çift antrenmanla geçen turuncu-beyazlılar sabah saatlerinde koordinasyon çalışması yaptı. Günün diğer antrenmanı ise ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra taktik ağırlıklı çalışan futbolcular, antrenmanın son bölümünde ise dar alanda çift kale maç yaptı. Antrenman kültür fizik hareketleriyle tamamlandı. Turuncu beyazlılar cuma gününe kadar hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürecek. Cuma günü ise havayolu ile karşılaşmanın oynanacağı Trabzon'a hareket ederek maç saatini bekleyecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Adanasporlu Didi: Takım olarak ilk yarıda başarılı olduk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER