Adanasporlu oyuncular öğrencilerle buluştu

Adanasporlu oyuncular öğrencilerle buluştu

PTT 1. Ligi'nin lideri Adanaspor'da oyuncular ve Teknik Direktör Engin İpekoğlu, Tabipler Odası İlkokulu'nu ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

Futbol yorumculuğu yapan Adanaspor'un uzun dönem formasını terleten milli futbolcu ve teknik direktör Reşat Yılmaz'ın davetlisi olan Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu ve futbolculardan Hayrullah Mert Akyüz ile Tevfik Altındağ, Adana Tabipler Odası İlkokulu'na giderek öğrencilerle buluştu. Öğrenciler Adanasporluları okul binasının üzerindeki elektronik tabelada 'Toros Kaplanları hoş geldiniz' yazısı ile karşıladı.

Reşat Yılmaz ve okul müdürü Osman Ersin Akkuş ile bir süre sohbet eden Adanaspor kafilesi daha sonra öğrencilerle bir araya geldi. Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, Hayrullah Mert Akyüz ve Tevfik Altındağ futbolculuk ve antrenörlük yaşantılarından kesitler anlattı. Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Adanasporlular keyifli geçen söyleşinin ardından kendilerini davet eden Okul Müdürü Osman Ersin Akkuş ve Reşat Yılmaz'a teşekkür etti. Fotoğraf ve imza isteyen öğrencileri kırmayan Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu öğrencilerle bire bir ilgilendi ve isteklerini yerine getirdi.

Kafile günün anısına okul bahçesi önünde öğrenciler ve öğretmenlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

ADANASPOR'DA HAZIRLIKLAR DEVEN EDİYOR

Bu arada milli maç arasını değerlendiren Adanaspor'da Karşıyaka hazırlıklarını sürdürüyor. Osman Yereşen Tesisleri'nde Teknik Direktör Engin İpekoğlu nezaretinde hazırlıklarına devam eden oyuncular öğle saatlerinde gerçekleştirilen antrenmana ısınma hareketleriyle başladı.

Düz koşuya devam eden antrenmanın ardından futbolcular üç gruba ayrılarak 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Yaklaşık bir saat süren antrenman dar alanda çift kale maçla tamamlandı.
CİHAN
<< Önceki Haber Adanasporlu oyuncular öğrencilerle buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER