"Adınız değil, yaptıklarınız 'ak' olsun"


CHP Kayseri İl Kadın Kolları, AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve üyelerinin açıklamalarına, "Adınız değil, yaptıklarınız 'ak' olsun" diye cevap verdi.

AK Parti Kayseri Kadın Kollarının, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu seviyeli siyasete davet eden ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında olduklarını belirten açıklamalarına CHP Kadın Kolları'ndan açıklama geldi. CHP Kayseri İl Kadın Kolları Başkanı Şehriban Peker, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhuriyet'in her türlü nimetinden yararlanıp, seçme ve seçilme hakları ile bir yerlere gelen Ak-kadın trollerinin boylarını aşan açıklamalar yaptıklarını belirtti.

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Şehriban Peker, yazılı açıklamasında şu görüşlere yer verdi: "Kayseri gibi muhafazakar bir şehirde Cumhuriyet Halk Partili kadınlar olarak, kadın hakları savunuculuğu gibi zor bir görevi hiçbir beklenti içinde olmadan yapmaya çalışıyoruz. Yapılanları görmezden gelen Ak-kadınların, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu hakkında tıynetsiz açıklamalar yapması abesle iştigaldir. Ak-kadınlar şunu iyi bilmelidir ki CHP, Cumhuriyetin ve tüm kadınların tek güvencesidir. Sayın Kılıçdaroğlu üstlendiği görevini layıkıyla yerine getirmeye, görevini kötüye kullananları da uygun bir dille uyarmaya devam etmektedir. CHP'li kadınlar olarak Sayın Genel Başkan'ımızın yaptıklarının ve söylediklerinin arkasındayız. Siyasetin seviyesini ve üslubunu bozanlar, sonradan kendilerine payeler biçen, devletin kasasını boşaltan, halkı açlık içerisinde kıvranırken, lüks yaşamın nimetlerinden yararlanan AK troller, önceki genel başkanlarının hala sürdürmekte olduğu üsluba baksınlar. Siyasetin sözlük anlamını bilmeyenler, kendilerine söz geçiremeyenlerin asırlık bir çınar olan CHP Genel Başkanı'na söyleyecek sözü olamaz."

"Dün olduğu gibi, bugün de halka her türlü hakareti eden, halkı küçük gören kimlerin lideridir?" diye soran Peker, açıklamasında ayrıca şu ifadelere yer verdi: "Oturduğunuz koltukları size seçme ve seçilme hakkı vererek sağlayan partiye ve genel başkanına önce saygı duyacaksın ve haddini bileceksin. Cumhurbaşkanı'nı savunmak görevi Ak-kadınların görevleri arasında mıdır? Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı AKP Genel Başkanı gibi davranmaya devam ettiği için Ak-kadınlar da savunuculuğa soyunmuştur. Kendilerine ak diyenlerin önce haklarında onca iddiadan 'ak'lanması ve aynaya bakması gerekir. Eğer siyasi üslup dersi almak isterlerse parti okulumuzun kapıları kendilerine açıktır. Ak-kadın trolleri öz geçmişlerine geniş bir yer versin. Zira bizimkinde sadece 'Cumhuriyet' yazıyor." CİHAN
<< Önceki Haber "Adınız değil, yaptıklarınız 'ak' olsun" Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER