Adnan Oktar davası sil baştan
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Salı, Eylül 6 2022
Adnan Oktar organize suç örgütü davası yeniden görülmeye başlandı. İstinafın bozma kararının ardından Silivri'deki duruşma salonunda görülen dava sanık ve avukatların bozma kararına karşı beyanları alınıyor.
Adnan Oktar davasında hükmün İstinaf tarafından usülden bozulmasının ardından 72'si tutuklu 215 sanıklı davanın görülmesine yeniden başlandı.
İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesince Silivri'deki Marmara Cezaevi karşısındaki salonda görülen duruşmaya, Adnan Oktar'ın da aralarında bulunduğu bazı tutuklu sanıklar ile bir kısım tutuksuz sanık ve avukatları katıldı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Rezan Epözdemir, Terim'e neden 5 buçuk milyon TL transfer etti?2.14 yıl sonra yeni operasyon kararı!3.MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinler' çıkışı siyasiler için de bir anlam taşıyor mu?4.'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'5.Kamu personeline nefret operasyonu: 8 ilde 20 kişi hakkında gözaltı kararı
6.Sadettin Saran gözaltındayken, Ali Koç'tan başkanlık çıkışı7.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, Saran’ın değil, Fenerbahçe’nin gücüdür”8.Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeyecek!9.AKP affı devrede: Onbinlerce adli suçlunun cezaevinden tahliyesi başladı!10.Can Holding soruşturmasında yeni gelişme!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







