Adres yine Ankara!

Ankara'da Eskişehir Yolu'nda trafik kazası meydana geldi. Hafriyat kamyonu önce bir özel halk otobüsüne çarptı daha sonra da bir taksiyi altına aldı.

Adres yine Ankara!

Başkent'te hafriyat kamyonu, önce tali yolda seyir halindeki halk otobüsüne, ardından da ticari taksiye çarptı. Çarpmanın etkisiyle, kontrolden çıkan otobüs ancak 80 metre sonra durabildi. Taksinin içindeki bir yolcu sıkıştı. Zincirleme kazada 3'ü ağır 15 kişi yaralandı. Kaza, Eskişehir yolu Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı önünde meydana geldi.

BELEDİYE OTOBÜSÜ DURAĞA DALMIŞTI
 
Ankara'da geçtiğimiz günlerde belediye otobüsünün durağa dalması sonucu meydana gelen kazada 12 kişi hayatını kaybetmişti.

Başkent'te Cebeci Cemal Gürsel Caddesi üzerindeki kazayı gören vatandaşlar, otobüs şoförünün başka bir kaza nedeniyle sinirlenip gaza bastığını belirterek, “Fren patlama yok. Orada sürati yoktu, gaza yüklendi buraya kadar geldi. Freni sağlam.” dedi.

Görgü tanıklarından birisi şunları söyledi: “Belediye otobüsü, başka bir araçla kaza yapmış. O anda, şoförlere yolu kapatmamalarını, polis ekiplerinin 2-3 saatten önce gelemeyeceğini söyledi. Belediye otobüsünün şoförü, ‘bizim ekip gelecek, onu bekleyeceğiz’ dediler. Ondan sonra önde kazaya karışan araç sahibinin hanımı eşine bir şeyler söyledi. Eşi de duymadı. O anda ben de kaldırımda duraktaydım. Bu tarafa geçtim. Bir adım attım, asfalta indim otobüs yanımdan geçti zaten. Arkadan Ankaray’ın girişinden insanlara vurmaya başladı.”


Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER