Afganistan'da camiye intihar saldırısı: Yüzlerce ölü var
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Pazar, Ekim 10 2021
Afganistan'da bir Şii camisine bombalı saldırı düzenlendi. Taliban 28 kişinin öldüğünü doğrularken Birleşmiş Milletler 100'ü aşkın ölü ve yaralı olduğunu söyledi.

Kaynaklar saldırıda ölü ve yaralı sayısının 100'ü geçtiğini belirtti. Görgü tanıkları patlamayı duyduklarında dua ettiklerini söyledi.
Cihatçı Taliban sözcüsü Zabihullah Mücahid, Twitter'da yaptığı açıklamada, "Bu öğleden sonra Şii yurttaşlarımızın camisinde bir patlama meydana geldi" dedi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Milletvekili şokta: Erdoğan'ın 1994'teki mal varlığını paylaştı diye...2.Trump'tan kritik açıklama: "Golan Tepeleri'ni İsrail'e verdim"3.Buğra Gökce trajik Mehmet Akif Ersoy karşılaşmasını anlattı: 'Ağlamaya başladı hepimiz etkilendik'4.Muharrem Sarıkaya işten atıldı!: Kameramanı tokatlamıştı!5.Geri dönüyor: İngiltere'den AB ayrılık sürecinde bazı başlıklarda dönüş!

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Milletvekili şokta: Erdoğan'ın 1994'teki mal varlı...

Trump'tan kritik açıklama: "Golan Tepeleri'ni İsra...

Buğra Gökce trajik Mehmet Akif Ersoy karşılaşmasın...

Muharrem Sarıkaya işten atıldı!: Kameramanı tokatl...

Geri dönüyor: İngiltere'den AB ayrılık sürecinde b...


