Afyon'da soba zehirlenmesinden anne ve iki çocuğu öldü


Afyonkarahisar'da sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen anne Fadime Avcı (26) ile çocukları Sümeyra (7) ve Ömer (5) hayatını kaybetti.

Hoca Ahmet Yesevi Mahallesinde meydana gelen olayda Avcı ailesi, doğalgazlı evin yeterince ısınmaması nedeniyle çocukların odasına soba kurdu. Avcı ailesinin hava sıcaklığının eksi 6'ya indiği kentte çocukların üşümemesi için zaman zaman kömür sobasını yaktıkları belirtildi.

Sabah işine giden baba Mehmet Ali Avcı, akşam döndüğünde eşi ve çocuklarını baygın halde buldu. Olayın haber verilmesiyle eve gele sağlık ekipleri yerine çağrılan sağlık ekipleri, aile fertlerinin sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiğini tespit etti. Anne Fadime Avcı'nın güçlükle de olsa nefes alabildiğini, çocukların ise hayat belirtisi göstermediğini belirleyen sağlık ekipleri çocukları ve anneyi hastaneye kaldırdı. Ancak iki kardeş tüm çabalara rağmen hayata döndürülemedi. Anne ise Afyonkarahisar Devlet Hastanesi yoğun bakımda 2 saatin ardından yaşam savaşını kaybetti. Anne Fadime Avcı ile çocukları Sümeyra ve Ömer'in cenazeleri, otopsi yapılmak üzere morga konuldu.

Afyonkarahisar Orduevi'nde memur olarak çalışan Mehmet Ali Avcı'nın, memleketi Konya'ya daha yakın olduğu için birkaç ay önce Hatay'dan Afyonkarahisar'a tayinini istediği öğrenildi.

CİHAN
<< Önceki Haber Afyon'da soba zehirlenmesinden anne ve iki çocuğu öldü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER