Ağabeyini öldürüp tuvalete gömdü

Karaman'da, yaşayan Mustafa P., ağabeyi Duran P.'yi 3 gün önce silahla öldürüp, cesedini evin tuvaletine gömdü. Suçunu jandarmaya itiraf eden Mustafa P., teslim oldu.

SHABER3.COM

Karaman'da yaşayan 26 yaşındaki Mustafa P., jandarmaya giderek Konya Karapınar'da oturan 33 yaşındaki ağabeyi Duran P.'yi 3 gün önce aralarında çıkan tartışma sonucu silahla vurarak öldürdüğünü, cesedi ise evin tuvaletine gömdüğünü söyledi.

Jandarma ekipleri, Mustafa P. ile birlikte Karapınar'a giderek, cesedin gömülü olduğu yerde kazı yaptı. Çalışma sonucu, Duran P.'nin cansız bedenine ulaşılmasıyla Mustafa P. gözaltına alındı. Ceset otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, Mustafa P.'nin ilk ifadesinde vicdan azabı sonucu teslim olmaya karar verdiğini söylediği öğrenildi.

Mustafa P., jandarmadaki ilk ifadesinde yayla evi olarak kullandıkları evde, 23 Aralık günü kendisi gibi bekar olan ağabeyini öldürdüğünü anlattı.

Ağabeyiyle tartışıp kavga ettiklerini itiraf eden Mustafa P., "Ağabeyimle tartıştık. Aramızda kavga çıktı. Ağabeyim bana demir sopayla saldırdı. Ben de elime geçirdiğim bıçağı ağabeyimin üzerine salladım. Ağabeyim bıçağı tutmak isterken eli kesildi ve yaralandı. O sırada kendimi kaybetmişim ve bıçağı defalarca boğazına sapladım" dediği ifade edildi.

Ağabeyinin öldüğünü anladıktan sonra battaniyeye sardığı cesetle 2 gün aynı boyunca aynı odada kaldığını söyleyen zanlı, ''İki gün ağabeyimin cesediyle aynı odada kaldım. Sonra cesedi bahçedeki tuvaletin yanına gömdüm. 28 Aralık günü Karaman'a gittim. Vicdan azabı çektiğim için ertesi gün polisi arayıp, durumu anlatıp, teslim olacağımı söyledim'' ifadelerini kullandığı belirtildi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından Mustafa P adliyeye sevk edildi

<< Önceki Haber Ağabeyini öldürüp tuvalete gömdü Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER