Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi kros takımından büyük başarı

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi kros takımından büyük başarı

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Erkek ve Bayan Kros Takımı, Türkiye Üniversiteler Kros Şampiyonası'nda birinci oldu.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversiteler Kros Şampiyonası Yarışları, Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yapıldı. Şampiyonaya, 41 üniversiteden 101'i bayan toplam 228 sporcu katıldı. Kuşadası'ndaki parkurda gerçekleştirilen şampiyonada, kızlarda 5, erkeklerde 10 kilometre koşuları yapıldı.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'ndan Yrd. Doç. Dr. Metin Bayram gözetiminde şampiyonaya hazırlanan sporcular, birinci olabilmek için kıyasıya mücadele etti. Müsabakada bayanlar 5 kilometre ferdi koşuda Sevilay Eytemiş birinci, Yayla Kılıç dördüncü, Gülşen Karataş altıncı, Sibel Özdemir sekizinci, Nuran Satılmış ise on beşinci oldu.

Erkeklerde ise 10 bin metre ferdi sıralamada Vedat Gönen ipi önde göğüslerken, Sebahattin Yıldırımcı dördüncü, Sedat Gönen altıncı, Ramazan Karagöz ise yedinci sırada yer aldı.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Erkek ve Bayan Kros Takımları, şampiyonada takım halinde birinci olurken, Yrd. Doç. Dr. Metin Bayram ile Vedat Gönen, Sebahattin Yıldırımcı ve Sebilay Eytemiş, 11-14 Mart 2016 tarihleri arasında İtalya'da yapılacak Üniversitelerarası Dünya Üniversiteler Kros Şampiyonası'na ülkemiz adına katılacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi kros takımından... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER