Ahmet Altan herkesi korkutuyor
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Çarşamba, Kasım 13 2019
Ekrem Dumanlı, Ahmet Altan’ın yeniden tutuklanmasını YouTube kanalında değerlendirdi
Zaman Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı, gazeteci yazar Ahmet Altan’ın yeniden gözaltına alınmasını ‘Türkiye’de hukukun öldüğünün bütün dünyaya ilanı’ olarak yorumladı. Adaletin ‘zalimlerin’ emri altına girdiğini anlatan Dumanlı, “Türkiye’de adalet mekanizması çalışmıyor, çalıştırılmıyor. Adalet bir adamın iki dudağı arasında. Bu karar Türkiye’de hukukun bittiğinin sembolü haline gelmiştir. Bu kararı verenler bunun altından kalkamayacak. Ahmet Altan herkesi korkutuyor.” dedi.
Ahmet Altan’ın yeniden tutuklanmasını YouTube kanalında değerlendiren Ekrem Dumanlı, istikbalde binlerce kağıttan flüt yazılarının, romanlarının, senaryolarının yazılacağını belirtti: “Bir kağıttan flüt yazısı altında ezildiyseniz haber vereyim; istikbalde bin tane kağıttan flüt yazısı, romanı, senaryosu yazılacak. Ve siz kaybedeceksiniz. Tarih sizi gaddar ve zalim diye yazacak. Ahmet Altan’ları da kahraman diye yazacak ve ayakta alkışlayacak.”
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Rezan Epözdemir, Terim'e neden 5 buçuk milyon TL transfer etti?2.14 yıl sonra yeni operasyon kararı!3.MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinler' çıkışı siyasiler için de bir anlam taşıyor mu?4.'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'5.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, Saran’ın değil, Fenerbahçe’nin gücüdür”
6.Kamu personeline nefret operasyonu: 8 ilde 20 kişi hakkında gözaltı kararı7.Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeyecek!8.Can Holding soruşturmasında yeni gelişme!9.Sadettin Saran gözaltındayken, Ali Koç'tan başkanlık çıkışı10.OYAK'ta neler oluyor? Üyeler deprem yardımları tutarsız olunca hesap sordu!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







