Ahmet Beyaz: Hukuksuzluk sona ersin

Ahmet Beyaz, "Evraklar bir an önce incelensin, bu hukuksuzluk sona ersin ve banka sahiplerine teslim edilsin" dedi.

Ahmet Beyaz: Hukuksuzluk sona ersin

Bugün Tv ekranlarında konuşan Bank Asya Genel Müdürü Ahmet Beyaz şunları söyledi:

"Şu an itibariyle ortaklarımızın yüzde 90'ından fazlası evraklarını teslim etti. Biz de şunu diyoruz 'Evrak istiyordunuz, verdik. Bunu inceleyin. Bir an önce bu hukuksuzluk sona ersin.' Şu anda ortakların atamadığı bir yönetim kurulu var bankada. Bu insanlar bankayı nasıl yönetiyor, ortaklarımız merak ediyor. Ortaklarımız her gün yüzlerce ihtarname çekiyor. Bankadaki doğacak zarardan yönetim kurulu sorumlu. Ortaklarımız ısrarla şunu söylüyor 'Burada bir hukuksuzluk var. Bunu bir an önce sonlandırın.' Ortaklarımız bu işi yasal zemine taşıdılar. Uğranılan zararlardan dolayı tazminat davası açıyorlar. 

Bu hukuksuzluk 1,5 yıldan veri devam ediyor. O kadar ağır şekliyle devam ediyor ki bu yaşadığımız ne ilk ne de son. Her gün farklı bir boyut aldı.

Şunun bilinmesini istiyoruz, ortaklar her konuda yapılan her işleme ilişkin olarak hem yurt içinde hem yurt dışında haklarını sonuna kadar arayacak. Biz üzerimize düşeni fazlasıyla yaptık. Karar alıcılar bir an önce bu hukuksuzluğu sonlandırsınlar."
<< Önceki Haber Ahmet Beyaz: Hukuksuzluk sona ersin Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER