Ahmet Özdoğan'dan bir yıldız sözü

Galatasaray'da Başkan Adayı Ahmet Özdoğan Samanyolu Haber TV'ye çok özel açıklamalar yaptı. Muhabir arkadaşımız Murat Şahinbaş'ın sorularını cevaplayan Özdoğan seçim öncesi kadrosu ve projelerini açıkladı.

Ahmet Özdoğan'dan Hamza Hamzaoğlu yorumu

Galatasaray'da Başkan Adayı Ahmet Özdoğan Samanyolu Haber TV'ye çok özel açıklamalar yaptı. Muhabir arkadaşımız Murat Şahinbaş'ın sorularını cevaplayan Özdoğan seçim öncesi kadrosu ve projelerini açıkladı.

Ahmet Özdoğan; 1996 -2000 ve 2004 -2006 yılları arasında Galatasaray'da yöneticilik yaptım. Ve bu dönemlerde 5 şampiyonluk yaşadık. Yani Galatasaray'da daha önce çalışmış ve tecrübeli bir ekibiz.

Sorun para değil yönetim şekli

Galatasaray'ın asıl problemi sanılanın aksine para problemi değil idari yönetimsel problemdir.  Ortalama 450 Milyon TL bir gelir getiren bir kulübü maalesef idare edemedik.

Paralı başkan devri bitti

Galatasaray maalesef yönetim anlayışı ile bu günlere geldi. Bir başkan bulalım ve bu başkan tek başına bu işleri idare etsin herşeye karar versin. Bu durum bizi bu günlere getirdi. Ayrıca bir ceo anlayışı geliştirildi ama sonuç hep hüsran oldu.

Borçlar sürekli arttı

Gündelik anlayışlarla bu iş yürümeyecek mastır planları olmalı. Plansızlık yüzünden borçlar katlandı. Biz iyi bir ekiple çalışmalara devam ederek bir çok sorunu çözeceğiz.

Sponsorlar yönetime katılacak

Artık sponsorlara parayı ver sen karışma devri bitti. Hem genel kuruldan bilgili arkadaşlar hem de sponsorun istediği bir yetkili harcamalarda bizimle birlikte olacak. Fikirlerini alacağız. Hedeflerimizi anlatacağız ve onlarında bu işten geri bildirim almalarını sağlayacağız. Bu bağlamda sponsorlar artık çekilmeyecek işin sürekli içinde olacak. Bunun ilk örneğini seçilirsek basketbol şubede yapacağız.

Bütçe Fazlası vereceğiz

Bakın bizler bütçe fazlası vermek için yönetime talip olduk. Biz bu konuda çok iddialıyız. Yapacağımız ilk işlerden biri bütçeyi rayına koymak olacak. Denk bütçe değil bütçe fazlası hedefimiz.

Basketbol ve Voleybol profesyonel

Amatör spor dediğimiz basketbol ve voleybola yılda milyonlar harcıyoruz. Bundan ötürü yönetime geldiğimizde basket ve voleybol şubeleri ayıracağız. Sponsor destekleri ile bu şubeleri belli bir noktaya taşıyacağız.

Mağazacılığın zarar etmesi tezlere konu olur

Valla mağazacılık AŞ zarar etmesi önce bankadan kredi alıyorsunuz. Sonra forma satıyorsunuz ve zarar ediyorsunuz sonrada bu kredi borçlarını kapatmaya çalışıyorsunuz. Hem forma satarak zarar ediyorsunuz hem de kredi alıyorsunuz bu tezlere konu olmalı. Ben böyle bir şey bilmiyorum bu konu yer yüzünde başka bire yerde yaşanmamıştır.

Metro Sorunu

Metro sorunları çözülmesi için sadece kişisel girişimlerle bu iş hallolmaz. Bir tek kişisel girişimlerle bu işin altından kalkılamayacağı ortada. Biz göreve geldiğimizde taraftarın derdi sıkıntısı bizim sıkıntımız diyerek bu işin hemen çalışmalarına ve hal yoluna bakacağız.

Yarsuvat gibi para istemeyeceğiz

Biz Duygun Yarsuvat gibi Galatasaraylılara giderek para istemeyeceğiz. Galatasaraylılara giderek biz fikir alacağız. Elinizi cebinize sokun demeyeceğiz. Çünkü bizler fikirlerin paradan daha değerli olduğuna inanıyoruz.

Yayın ihalesinden az pay alıyoruz

Yayın ihalesi mevcut ihale aynen devam edecek ama gelecek ihale konusunda Galatasaray'ın daha çok kazanması için gereken bütün şartları kullanacağız. Galatasaray büyük payın sahiplerinden olmalı.

Hamza Hamzaoğlu ile ilgili karar 3 Haziran'da

3 Haziran'a kadar teknik heyetle devam edeceğiz. 3 Haziran'da Hamza Hamzaoğlu'nu çağıracağız ve devam edip etmeyeceğini açıklayacak. Bu da yetmez Hamza hoca hedeflerini anlatacak. Buna göre bir karar alacağız.

Bir yıldız gelecek

Ben sözünü verdim Sneijder ayarında bir yıldız alacağız. Ama bir maliyet hesaplaması yapacağız. Aldığımız isimden zarar eder miyiz etmez miyiz bir bakacağız. Önümüzde bir Amrabat örneği var. Kaça aldın kaça sattın. Bu meselelere bakarak bir yıldız takıma kazandıracağız.

Şeffaflık için bizi seçsinler

Bizim yönetimimiz kendi yönetimleri. İkincisi şeffaflık olacak. Sadece mali değil sportif olarak ta her şey şeffaf olacak. Üyeler sadece mali tabloları değil her şeyi görecek ve istenilen bilgilere ulaşacak.

Mecidiyeköy'e neden otel yapıyorsunuz?

Mecidiyeköy'de neden otel yapıyorsunuz kime tanıştınız. Kimle konuştunuz. Otel projesi yararlı mı 2 -3 kişi ile karar alıp uygulamaya koyuyorsunuz bizim dönemimizde böyle işler olmayacak. Genel Kurul'u da içine katarak ortak kararlar alacağız.

Spor Kulübüyüz Siyasetle işimiz yok

Bütün siyasi partilere aynı mesafedeyiz. Siyasetle işimiz yok bizlerin futbol kulübü olarak yolumuza devam edeceğiz.

 

<< Önceki Haber Ahmet Özdoğan'dan bir yıldız sözü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER