Aile destekli rap konseri

Aile destekli rap konseri

Osmaniye'de Merkez Yunus Emre Mahallesi gençlerinin aileleri tarafından da desteklenen konserde gençler kendi eserlerini seslendi.

Resul Özcan'ın annesi Şerife Özcan duygularını anlatırken, "Ben oğlumu kuru ekmekle, salçayla büyüttüm, onca emek verdim. Şimdi evlatları elde tutmak çok zor. Başıboş bırakırsak ya hırsızlık yapacak, ya esrar kullanacak, biz buna fırsat vermemek adına her zaman yanında olacağız, gerekirse rap dinleyeceğiz, gerekirse söyleyeceğiz." dedi.

Hasan Car isimli baba duygularını şöyle dile getirdi: "Ben Mazlum ve Ahmet'in babası olarak buradayım. Çocukların kötü alışkanlıklar edinmemesi adına elimizden gelen her türlü çabayı ve gayreti gösteriyoruz. Biz Yunus Emre'de oturuyoruz, ben oğullarıma evin bir odasını verdim, arkadaşlarınızla, komşuları rahatsız etmeden müzik çalışabilirsiniz diye. Odaya bazen bakıyorum, girilecek hali yok ama onlar mutlu, ben de mutluyum. Kötü bir şey yapmadıkları içinde rahatım."

Abidin ve Ramazan'ın babası Cemal Eren, "Abidin rapa meraklı, Ramazan ise şiir okumaya. Çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutabilmek için sürekli peşlerindeyiz." diye konuştu. Rap konserinde şarkıların ardından grubun duygusal şairi olan Ramazan bir şiirle hem gençleri dinlendirdi, hem de duygulu anlar yaşattı.

Gençlerin söylediği parçalarda, 'Osmaniye merkez, patlıyor herkes', 'Burası Ali Bugan' gibi parçalarını seslendirirken, aileleri de dayanamayıp birlikte tempo tuttu, gençlerle birlikte eğlendi.

Osmaniye kent merkezindeki Marmara kafede rap konserinde Ramazan Eren, Ahmet Çelik, Mahir (Erencen), Abidin Eren, Resul Özcan (Barbaros), Yusuf, Ferhat Karhraman (Kabus), Mazlum ve Barış Car ile Abdullah Polat sahne alırken, gençler kendi bestelerini seslendirdi. CİHAN
<< Önceki Haber Aile destekli rap konseri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER