AK Parti'de temayül izdihamı


MUŞ (CİHAN)- AK Parti Muş İl Başkanlığı'nın, 61 milletvekili aday adayı için temayül yoklaması yaptı.

Merkez Hayal düğün salonunda yapılan temayül yoklamasında adeta izdiham yaşandı. Yoğun katılım nedeniyle konuşma ve aday tanıtımı yapılmadı. Türkiye Büyük Milet Meclisi (TBMM) İdare Amiri AK Parti Malatya Milletvekili Faruk Öz'ün komisyon başkanlığında yapılan temayül yoklamasına; Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, İl Başkanı Namık Ergün, Merkez İlçe Başkanı Halil Subaşı, ilçe başkanları ve çok sayıda delege katıldı.

TBMM İdare Amiri ve Komisyon Başkanı AK Parti Malatya Milletvekili Faruk Öz'ün, defalarca temayül yoklamasına katılan delegelere seslenmesi ardından seçimlere geçildi. Adeta izdihamın yaşandığı temayül yoklamasında bazen gergin anlar yaşandı. Bin 502 delegenin oy kullanacağı sandıklara bir anda yığılma olunca seçimi yapan yöneticiler zorluk yaşadı. Koordinatör Milletvekili Faruk Öz, masaların üzerine çıkarak izdihamı durdurmaya çalıştı. Yoğun izdihama rağmen oylama başladı. Oylama esnasında yaşanan gerginliğe ise Güvenlik Şube Müdürü Hakan Yılmaz ve polis ekipleri müdahale etti.

"OYLAR GENEL MERKEZE GÖTÜRÜLECEK"

Temayül yoklaması ile ilgili bir değerlendirme yapan AK Parti Muş İl Başkanı Namık Ergün, temayül yoklaması sonuçlarının Muş'ta açıklanmayacağını, oyların koordinatör vekiller tarafından genel merkeze götürüleceğini söyledi.


CİHAN
<< Önceki Haber AK Parti'de temayül izdihamı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER