AK Parti seçim irtibat bürosuna taşlı saldırı

AK Parti seçim irtibat bürosuna taşlı saldırı

AK Parti Küçükçekmece seçim bürosuna kimliği belirsiz kişilerce taşlı saldırı gerçekleştirildi. Olay sonrasında herhangi bir yaralanma olmazken, camlarda maddi hasar meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre olay, saat 18.30 sıralarında Kanarya Mahallesi Tavuskuşu Caddesi'nde meydana geldi. İddialara göre yüzleri maskeli bir grup, Tavuskuşu Caddesi'nde bulunan AK Parti seçim irtibat bürosuna taşlı saldırı gerçekleştirdi. Olay sonrası herhangi bir yaralanma olmazken, büronun camları zarar görerek maddi hasar oluştu. Olayla ilgili bilgi veren AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Avukat Mustafa Korkut, "15-20 kişilik bir grup aşağıdan yüzleri maskeli olarak geliyorlar. İrtibat büromuzda 2-3 arkadaşımız olduğu halde içeriyi taşlayarak uzaklaşıyorlar yüzleri maskeli. Bugün Küçükçekmece'de Kanarya Mahallemizde bilgi evinin açılışını yaptık. Mahalledeki yapılan bu yatırım birilerini rahatsız ediyor." dedi.

Olay sonrası seçim irtibat bürosunun önüne 1 adet 'Akrep' diye tabir edilen zırhlı konuşlandırılarak önlem alındı. Polis şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. CİHAN
<< Önceki Haber AK Parti seçim irtibat bürosuna taşlı saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER