AK Partili Gündoğdu: Bu çıbandan kurtulacağız


AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Güneydoğu'daki operasyonlar için, terörün kökü kazınana kadar güvenlik tedbirlerinden asla ödün verilemeyeceğini belirterek, "Bu çıbandan kurtulacağız." dedi. Gündoğdu, DİSK Genel Kurulu'nda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'ya yapılan protestoya da tepki gösterdi.

Meclis'te basın toplantısı düzenleyen Gündoğdu, terörün kökü kazınana kadar güvenlik tedbirlerinden asla ödün verilemeyeceğini vurguladı. Gündoğdu, "Ya bitecek, ya bitecek. Başka bir yol aramaya, hayal kurmaya gerek. Birilerinin yıllarca yapmaya çalıştığı gibi topal ördek olarak yaşamaya mahkum değiliz. Bu çıbandan kurtulacağız." diye konuştu. Gündoğdu, DİSK Genel Kurulu'nda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ve iktidara karşı sarf edilen sözleri de nefretle kınadığını ifade ederek, orada bulunan siyasi parti liderlerinin bu hususta bir tek laf söylememesine üzüldüğünü kaydetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın BM'nin 'sınırları açın' çağrısıyla ilgili söylediklerinin hatırlatılması üzerine Gündoğdu, "Suriye'de yaşanan olaylardan sonra Türkiye'nin yanında durmayan, Avrupa, Amerika ve Rusya'ya bir söz söylememiz lazım. O sözü de Sayın Cumhurbaşkanımız net bir şekilde söyledi. Artık bunun gereğini de Avrupa'dan, diğer ülkelerden bekliyoruz." diye konuştu.

İçerideki Brütüs'lerden kastının kim olduğunun sorulması üzerine de Gündoğdu, "Hayır, parti içerisinde asla değil. Siyaset yapan, TBMM çatısı altında bulunan, şu anda siyasi partilerimizin içerisinde. Daha doğrusu CHP içerisindeki arkadaşları kastediyorum. Diğer arkadaşlar bu koronun baş aktörü, şefi konumunda. İçimizdeki Brütüs'ler CHP'nin içerisinde, PYD'ye terör örgütü diyemeyenler. Bizim parti içerisinde şu anda birlik ve beraberlik vardır. Sayın Cumhurbaşkanımız bir önceki Cumhurbaşkanımızla görüştüler. Hiç öyle bir problemimiz yok." karşılığını verdi. CİHAN
<< Önceki Haber AK Partili Gündoğdu: Bu çıbandan kurtulacağız Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER