AK Partili Sürekli: Teröristler ve destekçileri hak ettikleri cevabı alacak


AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi ve İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, hain terör saldırılarıyla Türkiye'nin terörle mücadelesinin kesintiye uğratılamayacağını söyledi. Sürekli, "Teröristler ve onlara destek veren hainler hak ettikleri cevabı alacaklar." dedi.

TBMM'deki yoğun bütçe maratonu sonrası çalışmalarını İzmir'de sürdüren Kerem Ali Sürekli, Kemalpaşa, Aliağa ve Menemen ilçelerine ziyaretler gerçekleştirdi.

Programlarına Aliağa Devlet Hastanesi ziyaretiyle başlayan AK Parti İzmir Milletvekili, yetkililerden çalışmaları ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Kerem Ali Sürekli, Aliağa şehiriçi dolmuş taşımacılığı yapan minibüsçü esnafı ile sohbet ederek taleplerini dinledi. Geçen yıl Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde vatani görevini yaparken şehit düşen merhum Gökhan Çakır'ın babası Faruk Çakır'ı da ziyaret eden Sürekli, "Bizler fedakarlıkların en büyüğünü gösteren kahraman şehitlerimizin miras bıraktığı aziz vatanımıza, onlara layık olacak şekilde, aynı fedakarlıkla sahip çıkacağız, bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın." dedi.

Ankara'da gerçekleştirilen hain terör saldırısını ve teröre destek verenleri sert bir şekilde kınayan AK Partili vekil, açıklamalarını şöyle tamamladı: "Tarifsiz acılar yaşayan ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Masum vatandaşlarımızı, gencecik fidanlarımızı katleden, insanlıktan nasibini almamış vahşiler, en yakın zamanda hak ettikleri cezayı fazlasıyla bulacaklar. Şu an her zamankinden daha güçlü olmak zorundayız. Terör örgütünün amacı bizleri demoralize etmek, huzur ve istikrarımızı bozmak, birlik ve beraberliğimize kastetmektir. Bizler terör örgütünün bu hain amacına ulaşmasına asla müsaade etmeyeceğiz, tüm hainliklerine, alçaklıklarına ve vahşiliklerine rağmen dimdik ayakta duracak ve terörle çok daha kararlı ve güçlü bir şekilde mücadele edeceğiz." CİHAN
<< Önceki Haber AK Partili Sürekli: Teröristler ve destekçileri hak ettikleri... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER