AK Partililer, okul bahçesinde pide, helva ve çay dağıttı

AK Partililer, okul bahçesinde pide, helva ve çay dağıttı

AK Partililer, Trabzon'da oy kullanılan okulun bahçesinde vatandaşlara pide, helva ve çay dağıttı. Muhalefet partilerinin şikâyeti üzerine olay yerine gelen jandarma, dağıtım yapılan standı kaldırttı.

Beşikdüzü ilçesi Yeşilköy mahallesinde meydana gelen olayda, iddiaya göre aynı mahalleden ve AK Parti il yöneticisi olan bir iş adamı, vatandaşların oy kullandığı Yeşilköy İlköğretim Okulu bahçesine kurdurttuğu stantta vatandaşlara pide, helva ve çay dağıttırdı. Dağıtım işlemi ise yakalarında AK Parti kartları olanlarında aralarında bulunduğu kişiler tarafından yapıldı. Oy kullanılan okul bahçesinde yapılan dağıtıma şahit olan CHP ve MHP'liler, dağıtıma son verilmesini istedi. Bu sırada, MHP ve AK Parti görevliler arasında sözlü tartışma yaşandı.

CHP Beşikdüzü İlçe Başkanı Kadem Karadeniz'in şikâyeti üzerine okula jandarma ekipleri geldi. CHP'lilerin şikâyetçi olmasından dolayı olayla ilgili tutanak tutan jandarma, dağıtım yapılan stantları da kaldırttı.

Seçimin demokratik bir ortamda geçmesini arzu ettiklerini söyleyen CHP Beşikdüzü İlçe Başkanı Karadeniz, okul bahçesinde yapılan işlemin yakışık almadığını söyledi. Karadeniz, konuyla ilgili şikâyetleri üzerine okula gelen jandarma ekiplerinin dağıtım işlemini sonlandırdığını belirtti.

CİHAN
<< Önceki Haber AK Partililer, okul bahçesinde pide, helva ve çay dağıttı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER