'Ak troller' vakit kaybetmedi

AKP'ye yakın isimler tarafından yönetildiği söylenen 'Ak troller’, Osmaniye’de şehit Ali Alkan için düzenlenen cenaze töreninde iktidara tepkisini dile getiren ağabey Yarbay Mehmet Alkan’ı hedef almakta gecikmedi.

'Ak troller' vakit kaybetmedi

Twitterda AKP'ye yakın isimler tarafından yönetildiği söylenen Ak troller’, Şırnak’ta terör örgütü PKK tarafından şehit edilen Yüzbaşı Ali Alkan için bugün Osmaniye’de düzenlenen cenaze töreninde  iktidara tepkisini dile getiren ağabey Yarbay Mehmet Alkan’ı hedef almakta gecikmedi.

Yarbay, cenazede," Buranın vatan evladı, 32 yaşında, daha vatanına, sevdiklerine doymadı, dünyaya doymadı, bunun katili kim? Bunun sebebi kim? Şu güne kadar 'çözüm' diyenler neden şimdi 'sonuna kadar savaş' diyor. Kendileri gitsin savaşsın."  diyerek tepkisini dile getirmiş, “Saraylarda 30 tane korumayla gezip, zırhlı arabalara binip ‘Şehit olmak istiyorum’ diye bir şey yok. diye haykırmıştı.

AKP yanlısı isimler ve ‘Ak troller’in bugünkü hedefi, şehit olan kardeşinin cenazesinde hükümete tepkisini dile getiren Yarbay Mehmet Alkan oldu.

AKP yanlısı isimler, yarbay Alkan'ın açıklamalarını tehlikeli bularak hakkında bir an önce soruşturma açılmasını ve vakit kaybetmeden görevden alınmasını istediler.

TERÖRİST İLAN ETMİŞLERDİ

Siirt’te terör örgütü PKK’nın yola koyduğu mayının patlatılmasıyla şehit düşen er Recep Beycur’un cenaze töreninde “Cumhurbaşkanı bununla gurur duysun. Kardeşi kardeşe kırdırıyor. Allah’tan hiç mi korkmuyor?” diye isyan eden Ömer Bilir, ‘havuz medyası’ ve Ak troller tarafından ‘PKK’lı terörist‘ olarak yansıtılmıştı.



<< Önceki Haber 'Ak troller' vakit kaybetmedi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER