Akçay: Bıktım usandım, iyi oyun kötü sonuç


Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, kendi evlerinde iyi oynamalarına karşın kötü sonuçla ayrıldıklarını söyledi. Akçay, "Bunları ifade etmekten bıktım usandım." dedi.

Akçay, Beşiktaş'a kendi evlerinde yenildikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Akçay, içerideki 5. kez çok iyi oynadıklarını ama mağlup ayrıldıklarını anlattı. Akçay, "Beşiktaş'ın gol yolu hücumdaki hareketlilik üzerine kurulmuş. Kenar oyuncuları topu içeri taşıyarak gol arayışı anlayışıyla oynuyordu. Biz de Beşiktaş gibi büyük bir kulüple oynarken saygı duyarak oynadık. Topu kazandıktan sonraki eylemlerimizin de iyi olduğunu düşünüyorum. 3-4 tane final pasını iyi kullanamadığımız için geri dönüş zor oldu. Bunları bir araya getirdiğimizde iyi oyun, kötü sonuç. Bunları ifade etmekten bıktım usandım. Futbolda bunlar var." ifadelerini kullandı.

"YÜZDE 70 GAYRET, YÜZDE 30 KISMET"

Futbolda işlerin yüzde 70'inin gayret, yüzde 30'u kısmet üzerine kurulu olduğunu ifade eden Akçay, şöyle devam etti: "Oyuncularımı kalite ile değerlendirmek istemiyorum. Yenilgimiz bir dikkatsizlik ve eylemsizlik. Küçük nüanslar küçük işler doğurabilir. Bu akşam bence dikkatsizlikle kaybettik diyebilirim."

CİHAN
<< Önceki Haber Akçay: Bıktım usandım, iyi oyun kötü sonuç Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER