Akçay :Çok sihirli bir anda golü bulmamız özgüven verdi


Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Mersin İdmanyurdu maçının ilk yarısında rakibin baskısıyla sinirlerinin bozulduğunu söyleyerek, "Çok sihirli bir anda golü atmış olmamız ikinci yarı için bize yüksek düzeyde bir öz güven verdi." dedi.

Süper Lig'in 22. haftasında oynadıkları Mersin İdmanyurdu takımını evinde 3-1 ile geçtikleri maçtan sonra açıklamalarda bulunan Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, mücadelenin her iki takım için de çok önemli olduğunu söyledi. Formda, riskleri alabilen bir takıma karşı oynadıklarını belirten Akçay, şöyle konuştu:

"Stratejik açıdan bence sağlıklı, dikkatli ve atak geliştirme konusunda sabırlı olmak ile ilgili bir strateji geliştirmiştik. Ancak, ilk yarı rakibin ilk dakikalarda baskı uygulaması bizim topla bağlantılarımızın kesilmesine neden oldu ve dikkatimiz dağıldı. Çok sihirli bir anda golü atmış olmamız ikinci yarı için bize yüksek düzeyde bir öz güven verdi. Bence ikinci yarı gerçek kimliğimizi sahaya yansıttık. Bazı hatalarımız vardı. İkinci yarı müsabakayı kendi lehimize çevirdik. Rakibimiz için de stresi yüksek bir müsabaka oldu. Ama her iki takımın oyuncularını tebrik etmek lazım. En azından oyunun pozitif halde yürümesine yardımcı olma konusunda çok istekliydiler."

"ZAAFIMIZI BİLİYORUZ VE ONUN ÜZERİNE KAFA YORUYORUZ"

Osmanlıspor FK olarak ilk kez geriden gelip bir maçı lehlerine çevirdiklerini de belirten Akçay, "Biz zaafımızı biliyoruz ve o zaaf üzerine oldukça yoğun kafa yoruyoruz." diyerek sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu ölü toplar konusunda hala işi çözmüş değiliz. Bize atılan ölü toplar konusunda markaj ve vuruş ile ilgili problemlerimiz devam ediyor. O konu bizim can alıcı noktalarımızdan bir tanesi. Israrla çalışmaları sürdürüyoruz. Geriden gelip gol yiyerek ilk defa bir müsabakayı kendi lehimize çevirdik."
CİHAN
<< Önceki Haber Akçay :Çok sihirli bir anda golü bulmamız özgüven verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER