Akçay: İnsanın içini acıtan bir durum bu


Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, 3 maçtır bireysel hataların kurbanı olduklarını söyleyerek, bunun insanın içini acıtan bir durum olduğunu ifade etti.

Süper Lig'in 9. haftasında oynadıkları Ankara derbisinde Gençlerbirliği'ne yenildikleri maçın ardından açıklamalarda bulunan teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, hak etmedikleri bir sonuç olduğunu kaydetti. Akçay, şöyle devam etti:

"3 maçtır bireysel hataların kurbanı olan bir takıma dönüştük. Acı veriyor. İnsanın içini acıtan bir durum bu. Sonuçta ortada bir maç oynadık. İstatistikler yarın elimize geçecek. Her değerde yukarıda olmuş olmamıza rağmen maçı kaybettik. Kalite ile alakalı bir durum mudur, çalışıyoruz ama olmadı. Çok acı verici bir süreç. Şanssızlıklar bizi izleyecekse Allah heybemize bunu koyuyorsa başımız üstüne."

Takımda daha çok hangi bölgede sıkıntı olduğu sorulan Akçay, "İyi götürdüğünüz bir müsabakada yeni kurulmuş bir takım olarak böyle enteresan bir gol yediğinizde sizin psikolojik olarak yarattığınız enerjide düşüş olur. Eğer olayları çözebilecek kilit oyuncularınız da azsa ne yapacaksınız. Sonuçta tekrar maçı ele geçirebilmek için bir o kadar daha gayret göstermek zorunda kalıyorsunuz. Bu da ruhsal ve fiziksel yorulmanıza neden oluyor." ifadelerini kullandı.
CİHAN
<< Önceki Haber Akçay: İnsanın içini acıtan bir durum bu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER