Akçay :Sonuçta çok iyi oynayana puanı vermiyorlar


Kasımpaşa mağlubiyetini değerlendiren Osmanlıspor Teknik Direktörü Akçay, "Bir kişi eksik olmamıza rağmen total koşu mesafemiz 118 kilometre. Diğer verilere de baktığınızda bunu göreceksiniz. Sonuçta çok iyi oynayana puanı vermiyorlar, gol atmadığınız sürece." dedi.

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Kasımpaşa maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu. Akçay, kendi evlerindeki talihsiz tabloyu değiştirmek için çok iyi hazırlandıklarını söyledi.

Akçay, "Zaten fiziksel değerleri incelediğinizde maç sonucuyla ilgili bunun gerçekleştiğini göreceksiniz. Biz taktik açıdan olsun, fiziksel açıdan olsun müsabakaya iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Farklı etkenler ve farklı şans faktörleri devreye girince talihsiz tablo devam etti. Kendi sahamızda kaybettik. Rakibi tebrik ediyoruz. Arkadaşlarımı kutluyorum, ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Bir kişi eksik olmamıza rağmen total koşu mesafemiz 118 kilometre. Diğer verilere de baktığınızda bunu göreceksiniz. Sonuçta çok iyi oynayana puanı vermiyorlar, gol atmadığınız sürece." ifadelerini kullandı.

"ŞİKAYET ETME MERCİ DEĞİLİZ"

Akçay, şöyle devam etti :" Bizim gibi takımlar bir eksik oynama konusunda zorlanacaktır. Oyuncu konusunda da bazı sıkıntılar olunca, sakatlık, ceza gibi ister istemez bazı hamleler de geri kalıyorsunuz. Zaten golle ilgili takımımızın bir sıkıntısı olduğu gerçek. Çok şikayet etmekten çok bizim müessesemiz sorun çözmek için var. Dolayısıyla biz sorun çözeceğiz. Şikayet etme merci değiliz."
CİHAN
<< Önceki Haber Akçay :Sonuçta çok iyi oynayana puanı vermiyorlar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER