Akın İpek korkunç kumpası deşifre etti

Haksız ve hukuksuz bir şekilde kayyım gasbıyla mal varlığına el konulan Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek, kayyımların hukuksuz işlemlerini deşifre etmeye devam ediyor.

Akın İpek korkunç kumpası deşifre etti

Hukuksuz şekilde şirketlerine kayyım atanan Akın İpek, otelinde suç uydurma çalışması yürütüldüğünü deşifre etti. Kameraların poşetle kapatıldığını anlatarak, “Bu adamlar kim” diye sordu.

Daha önce sosyal medyadan dile getirdiği Marmaris'teki Angel's Peninsula Otel'de, kirli dolapların sürdüğüne dikkat çeken Akın İpek, üçüncü kez savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

KAMERALAR POŞETLE KAPATILMIŞ

Angel's Peninsula Otel'de güvenlik kameralarının üzerlerinin poşetle kapatıldığını belirten İpek şunları söyledi: “Angel's Peninsula Otel'de güvenik kameralarının üzeri poşetle kapatılmış. Neyi gizliyorsunuz, neden kapatılır? Otel kayıtlarında giriş kaydı görünmeyen kimliği belirsiz adamlar var. 

GÖZ GÖRE GÖRE KUMPAS

Giren çıkan belli değil. Benim zamanında hiç olmadı. Neden kayıt edilmiyor, kim bunlar? Hisar bölgesine güvenlik personeli dahi sokulmuyor. Cep telefonu ile bile dolaştırılmıyor. Kayyımların aile saltanatından vazgeçtim, göz göre göre kumpas yapılmasından endişe ediyorum.”

Oteldeki hukuksuzlukarın çevre köylerde dahi konuşulmaya başladığını ifade eden Akın İpek, şöyle devam etti: “Otelin kiralanmasına da rıza gösterdim. Buna rağmen aylardır geciktiriyorlar. Herkes kayyımların arkasında kimlerin olduğunu konuşuyor. 

BU REZALETE SON VERİN

Koza İpek Grubu, 8 aydır didik didik edilmesine rağmen tek bir suç unsuru tespit edilemedi. Suç uydurma çalışmalarının yapıldığı dedikoduları her yere yayılmış çevre köylerde bile gündem bu. Kayyımın kalkması gerekirken tamamen keyfi olarak kaldırmıyorlar. Böyle bir şey olabilir mi? Bu rezalete ne zaman son vereceksiniz sayın savcılar?”


<< Önceki Haber Akın İpek korkunç kumpası deşifre etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER