Akın İpek’ten kamuoyuna açık duyuru
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cuma, Mayıs 19 2023
Türkiye’de mal varlığı AKP rejimi tarafından gasp edilerek satışa çıkarılan Koza İpek’in Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek, TMSF eliyle satışa çıkarılan şirketlerini ‘yok pahasına’ almaya niyetlenen yandaşlara ‘açık’ çağrıda bulundu.
İpek ailesi olarak ulusal ve uluslararası mahkemelerde tüm haklarını sonuna kadar arayacaklarını söyleyen Akın İpek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kamuoyuna açık duyuru: Koza İpek grup şirketlerinin herhangi bir varlığını satın alan veya almayı düşünenler; yarın, “haberim yoktu, iyi niyetli 3. Kişiydim” demesinler… T.C. ve Uluslararası hukukta, çalıntı olduğunu bilerek satın alım yapan 3. Kişinin mülkiyet hakkı yoktur. Herkese karşı İpek Ailesi tüm haklarını sonuna kadar kullanacaktır…” ifadelerini kullandı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.AB'ye ilticada 'Ruanda modeli': Sığınmacılar Mısır, Fas ve Tunus gibi ülkelere gönderilecek2.Süper ligde top koşturan futbolcuya silahlı saldırı: Durumu kritik!3.'Soruşturmada 100'e yakın isim var': Kimlerin başı yanacak?4.Zelenskiy'den endişelendiren savaş açıklaması...5.MSB'den İHA savunması: Neden Türkiye'nin göbeğine gelene kadar düşürülmedi?
6.Dünyanın en pahalı şehirleri açıklandı: İstanbul'un listedeki sırası dikkat çekici7.Ünlü isimlere uyuşturucu operasyonu: Listede kimler var?8.Zehra Kınık'a ödül gibi ceza9.2,5 milyar dolar çöp mü oldu? AKP S-400'ler için 'U' dönüşüne hazırlanıyor10.Bahçeli'den Öcalan mitingi açıkalaması: 'Büyütülecek bir husus değil'

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

AB'ye ilticada 'Ruanda modeli': Sığınmacılar Mısır...

Süper ligde top koşturan futbolcuya silahlı saldır...

'Soruşturmada 100'e yakın isim var': Kimlerin başı...

Zelenskiy'den endişelendiren savaş açıklaması...

MSB'den İHA savunması: Neden Türkiye'nin göbeğine ...


