Akın İpek’ten kamuoyuna açık duyuru
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cuma, Mayıs 19 2023
Türkiye’de mal varlığı AKP rejimi tarafından gasp edilerek satışa çıkarılan Koza İpek’in Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek, TMSF eliyle satışa çıkarılan şirketlerini ‘yok pahasına’ almaya niyetlenen yandaşlara ‘açık’ çağrıda bulundu.
İpek ailesi olarak ulusal ve uluslararası mahkemelerde tüm haklarını sonuna kadar arayacaklarını söyleyen Akın İpek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kamuoyuna açık duyuru: Koza İpek grup şirketlerinin herhangi bir varlığını satın alan veya almayı düşünenler; yarın, “haberim yoktu, iyi niyetli 3. Kişiydim” demesinler… T.C. ve Uluslararası hukukta, çalıntı olduğunu bilerek satın alım yapan 3. Kişinin mülkiyet hakkı yoktur. Herkese karşı İpek Ailesi tüm haklarını sonuna kadar kullanacaktır…” ifadelerini kullandı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Bilal Erdoğan hakkında şaşırtan kulis! Meğer 'eşkal'i benzediği için...2.50 bin kişiye daha af geliyor: Kimler yararlanacak?3.Gazeteci Baransu’dan Cemal Enginyurt’a sert tepki: “Yalan söylemeye hiç mi utanmadın?”4.Eski Yarbay’dan ‘Roboski’ iddiası: 'Soruşturma dosyasından Hulusi Akar’ın ismini ben çıkarttım’5.Türkiye Gazze'ye neden yardım etmiyor? Erdoğan: Netenyahu izin vermiyor!
6.Trump'tan İran'a müdahale sinyali7.İhraç edildikten sonra kemoterapi ilaçları ödenmeyen KHK’lı memur vefat etti8.Gazze'nin nefes borusu Refah sınır kapısı açılıyor9.Mehmet Akif Ersoy 3 ay önce tövbe için Umre’ye gitmiş10.Mahkemenin gerekçeli kararı: Saraçhane'de Gazeteciler ve protestocular anayasal haklarını kullandı

NUMAN YILMAZ YİĞİT

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER







