Akın İpek'ten flaş açıklama
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Çarşamba, Aralık 16 2015
Şirketlerine hukuksuzca kayyım atanan Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek, Twitter'dan yeni bir açıklama yaptı.

Şirketlerine hukuksuzca kayyım atanan Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek, Twitter'dan yeni bir açıklama yaptı. Kararla ilgili sekizinci haftaya girildiğini belirten Akın İpek, “Himmet parası toplandı” iftirasının yalan olduğunu savcılar ve kayyımların da gördüğünü açıkladı. Grupta 1 kuruş gayrimeşru paranın olmadığının bir kez daha altını çizen İpek, kayım kararının kaldırılmasını istedi. İşte Akın İpek'in yaptığı o açıklama: Sekizinci hafta bitti.
Savcılarımız artık biliyorlar, Kayyımlar da gördüler. "Himmet parası toplandı" iftirası koskoca bir yalan olduğu bir kez daha ortaya çıktı. Grubumuza giren 1 kuruş gayrimeşru para yok. Grubumuzdan çıkan 1 kuruş gayrimeşru para yok. Tüm mali tablolarımız kamuoyuna ilan edildiği gibi, kayıtlı, resmi ve yasal. Üretimlerimiz önceden planlandığı gibi devam ediyor. Tüm yasal başvurularımız yapıldı, yapılıyor. Kayyım kararının kaldırılmasını bekliyoruz. Kalmaları için hiçbir yasal sebep, hiçbir gerekçe yok.

Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Milletvekili Lütfü Türkkan skandalı açıkladı!2.Kıyamet için gemi inşa ettiren sahte peygambere büyük öfke: Gemiyi ateşe verdiler3.ABD donanmasını alarma geçiren olay: Yaptırımları delen gemi Türk menşeli çıktı4.AKP'li Şamil Tayyar, partisinin 'ekran' krizini anlattı: 'Artık yüzde 50+1'in kolay alınamayacağı ortaya çıktı'5.İddia: ‘Erdoğan’dan vekillere ekran izni'
6.En zenginler listesindeki Ali Sabancı'dan şaşırtan çıkış: 'Geçinemiyorum'7.İstanbul Barosu Başkanı: Cezaevlerinde sadece anneler değil, çocukları da cezalandırılıyor8.Ankara'da düşen Libya uçağının kara kutusu neden Almanya'ya gönderildi?9.AKP'li Çavuşoğlu'nun kardeşi de var: PFDK'ya sevk edildi10.Futbolda bahis skandalı: TFF 9 hakemi PFDK’ya sevk etti

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







